© Haber Acıpayam 2022

BAŞKAN ŞEVKAN VE EKİBİ YUKARI MAHALLEDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi Şevkan, mahallelerde yapılan çalışmalar ve eksikleri yerinde incelemek için ekibi ile birlikte gezilere devam ediyor.

 

Başkan Şevkan, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Erdem, Yukarı mahalle muhtarı Erol Önder, birim müdürleri, teknik ekip ve zabıta personeli  ile birlikte Yukarı mahallenin  tüm cadde ve sokaklarında adım adım dolaştı.

 

İnceleme gezisi kapsamında istek ve şikâyetleri yerinde dinleyen Başkan Şevkan, mahalle sakinleri ile  bir araya gelerek görüş alışverişlerinde bulundu.

 

Başkan Şevkan , “ 2014 yılından bu yana mahalle gezileri düzenliyoruz. Büyükşehrimiz ile birlikte ilçe merkezimiz ve mahallelerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ziyaretimiz sırasında mahallelerimizi sokak sokak , adım adım gezerek vatandaşlarımız ile sohbet edip görüş alış verişinde bulunuyoruz. Yaptığımız ziyaretlerin hizmetlerin verimliliği açısından çok yararını görüyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini yüz yüze dinlediğimiz ve incelemelerde bulunduğumuz Yukarı mahallemizde, vatandaşlarımızın bizden taleplerini birer birer hayata geçireceğiz'' dedi.

 

Başkan Şevkan, gece gündüz çalışan emekçi işçi arkadaşlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER