© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan Acıpayam’da hemşehrileriyle kucaklaştı

“El ele, gönül gönüle hizmet destanları yazdık”Acıpayam ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aynı anlayış ve heyecanla Acıpayam’ın güzelliğine güzellik katmaya devam edeceklerini belirterek, “Bugüne kadar el ele gönül gönüle hizmet destanları yazdık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ilçe ziyaretleri kapsamında Acıpayam’da hemşehrileriyle buluştu. Başkan Zolan’a Cumhur İttifakı’nın AK Partili Acıpayam Belediye Başkan Adayı Fikret Gümüş, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı İsmail Akyol, MHP Acıpayam İlçe Başkanı Ali Akgün ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Acıpayam ilçesinin Alcı Mahallesi’nde hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Zolan, daha sonra Gölcük, Akşar, Kelekci ve Eskiköy Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Son olarak Acıpayam ilçe merkezinde esnafı da ziyaret edip pazaryerinde hemşehrileriyle dertleşen Başkan Zolan, Acıpayamlıların ramazanını tebrik etti. Göreve geldiklerinde, “Büyükşehir ile birlikte kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek” dediklerini hatırlatan Başkan Zolan, altyapıdan üstyapıya, sosyal ve kültürel tesislerden cenaze ve itfaiye hizmetlerine güzeller güzeli Acıpayam ilçesi için ilk günkü aşkla gece gündüz gayret ettiklerini söyledi.

 

Birlik ve beraberlik mesajı

 

Denizli’nin 19 ilçesi 616 mahallesi için seferber olduklarını kaydeden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “İnşallah Acıpayam’a hizmet etmeye devam edeceğiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Destek veren tüm hemşehrilerimeçok teşekkür ediyorum. İnşallah birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edelim. Bir ve beraber olduğumuz sürece aşamayacağımız engel varamayacağımız hedef yoktur. Bugüne kadar yaptığımız işler ortada. Vatandaşlarımızın teveccühü ile aynı anlayış ve heyecanla yolumuza devam etmek istiyoruz. Bugüne kadar el ele gönül gönüle hizmet destanları yazdık. Yeter mi? Tabi ki yetmez. Daha yapacak işlerimiz, gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var.”

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER