Başkan Zolan afetzedeleri yalnız bırakmıyor
ACIPAYAMKahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yüzlerce araç, iş makinesi ve ekibi ile yardım tırlarını bölgeye sevk eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, yıkımın en şiddetli yaşandığı illerden Hatay’ın İskenderun ilçesinde depremin yaralarını sarmak için çalışmalarına devam ediyor. Sık sık afet bölgesini ziyaret eden Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolaneşi Berrin Zolan ile Hatay’ın İskenderun ilçesine gitti. Başkan Osman Zolan’a Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve eşi Nur Örkide eşlik etti. İlk olarak bölgede görev yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi, Büyükşehir Belediyesi DESKİ ve Pamukkale Belediyesi çalışanları ile buluşan Başkan Osman Zolan ve beraberindekiler yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte diğer belediye ve kurumların tedarik ettiği iftar ve sahurluk ürünlerin afetzedelere ulaştırıldığı Gönül Mutfağı’nda incelemelerde bulunan Başkan Zolan burada bir sürprizle karşılaştı. Sevilen şarkıcı Gülben Ergen ile ünlü şef Ebru Baybara Demir, Denizli Büyükşehir Belediyesince verilen iftar ve sahur desteğinden dolayı Başkan Zolan’a teşekkür etti.
“Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız”
Başkan Zolan, İskenderun ziyareti kapsamında Pınarbaşı Çadırkenti ile İsa Taş Konteyner Kenti’nde kalan afetzedelerle bir araya geldi, ramazan aylarını tebrik etti. Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan, afetzedelerin acısını paylaşan Başkan Zolan, özellikle çocuklarla yakından ilgilenerek vatandaşların her türlü ihtiyacının karşılanması için Denizli Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin bölgede aralıksız hizmet verdiğini söyledi. Başkan Zolan, “Bu zorlu günleri hep birlikte aşacağız. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanındayız. Biz birlikte çok güçlüyüz” dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gerçekleştirdiği temel atma törenine katıldı
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan son olarak koordinatör belediye olarak görev yaptıkları İskenderun ilçesinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindekilerin katılımlarıyla gerçekleşen Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni’ne katıldı. Törende Antakya, Defne ve İskenderun Devlet Hastaneleri ile Kırıkhan'da köy evi, İskenderun, Altınözü ile Arsuz'da ise deprem konutlarının temel atma töreni yapıldı.
İlginizi Çekebilir
Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti
Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.
Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti
Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi
Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.
Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti
Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.
Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı
Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.