Başkan Zolan Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak demokrasinin temel taşlarından biri olan basının vatandaşların haber alma özgürlüğünün en etkili aracı olduğunu söyledi. Tarafsız, özgür, ilkeli ve basın etik ahlak kurallarına uyan bir medyanın toplumsal gelişmenin sağlanmasında önemli bir yeri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, “Gazetecilerin en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif bir biçimde yansıtmalarıdır. Bu anlamda görevlerini yapmak için en zor şartlar altında dahi canla başla çalışan basın mensuplarımızı yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
Teknolojinin hızla geliştiği, sosyal medya olarak nitelendirilen anlık haberleşme ve bilgi paylaşımlarının arttığı günümüzde medyanın üzerine düşen sorumlulukların daha da arttığına dikkati çeken Başkan Zolan, “Özellikle pandemi döneminde şehrimizde görev yapan yerel ve ulusal medya mensuplarımızın fedakarca çalışmaları bizlere de önemli katkılar sağlamıştır. Bu açıdan tüm basın mensuplarımıza ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Vatandaşla kamu arasında köprü görevi üstlenen basın mensuplarının yaptıkları haber, yorum ve görüşle kentsel çalışmalara önemli katkılar sağladığını belirten Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Demokrasimizin vazgeçilmez unsuru olan gazetecilerimize desteğimiz, dün olduğu gibi bugün de sürecektir. Bu duygu ve düşüncelerle milletimizin sesi olmak için büyük bir özveriyle çalışan basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ebediyete irtihal eden gazeteci kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.”
İlginizi Çekebilir
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.
Havuzda epilepsi krizi geçiren genç hayatını kaybetti
Denizli'de 25 yaşındaki genç havuzda epilepsi krizi geçirince boğularak hayatını kaybetti.