Başkan Zolan Cankurtaran yaz kampı finalinde kadınlarla buluştu
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi'nin geleneksel olarak düzenlediği Cankurtaran Yaz Kampı'nın finalinde kadınlarla buluştu. Cankurtaran Mesireliği'nde düzenlenen programa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Kadın Meclisi üyeleri, Pelitlibağ, Hürriyet ve Yunus Emre Mahallesi sakini kadınlar katıldı. Başkan Osman Zolan, buluşmadan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek, Kent Konseyi’nin yaptığı proje ve çalışmalarla başta kadınlar olmak üzere gençler, çocuklar ve Denizli’de yaşayan her birey için birçok konuda donanımlarının artması için gayret ettiklerini söyledi.
"Sizlere ne kadar çok hizmet etsek, bizim için azdır"
Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Zolan, Benim Mahallem projesi ile görülmeyen, iletilmeyen birçok hususta bilgi sahibi olduklarını aktararak, “Benim Mahallem projesi kapsamında Kent Konseyimizin çatısı altında buluşuyoruz. Mahallemizle ilgili görülmeyen, aktarılmayan hususları bu buluşmalarda dile getirebiliyoruz. Katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak sizlere, Denizli’mize hizmet etmeye çalışıyoruz. Hep beraber gece gündüz demeden gayret ediyoruz. Yaptığımız birçok güzel işler, yapılması gereken işlerimiz var. Yapılması gereken işlerimizi yaparak yolumuza devam etmemiz gerekiyor. Denizli’miz dünden, 20 yıl öncesinden, 10 yıl öncesinden daha iyi. Denizli’miz çünkü çalışkan, güler yüzlü insanların olduğu bir yer. Sizlere ne kadar çok hizmet etsek, bizim için azdır. Sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz" dedi. Konuşmanın ardından programa katılan kadınlarla bir süre sohbet eden Başkan Osman Zolan, merak edilen soruları yanıtladı, istek ve önerileri dinledi.
İlginizi Çekebilir
Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı
Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.
Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti
Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu
Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.
Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor
Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.
Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı
Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.
Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.