© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan çocukların tatil coşkusuna ortak oldu

Büyükşehir’den muhteşem Ara Tatil Şenliği Denizli’de çocuk olmak vardıDenizlili çocuklar, Büyükşehir Belediyesinin birinci dönem tatiliiçin hazırladığı Ara Tatil Şenliği ile muhteşem bir hafta sonu geçirdi. Gönüllerince eğlenen çocukların coşkusuna ortak olan Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı çocuklarımız için seferber etmeye devam edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin, 2023-2024 eğitim-öğretim yılı birinci dönem ara tatilinde çocukların tatil keyfini doyasıya yaşaması için hazırladığı Ara Tatil Şenliği büyük beğeni topladı. Wonderland Sirki’nden Sertaç Abi’ye, Sevimli Kahramanlar’dan kukla, tiyatro, planetaryum ve atölye gösterilerine birçok sürpriz ile karşılaşan çocuklar tatil coşkusunu doyasıyla yaşadı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen şenlikte birçok etkinlik ve gösterilerle çocuklar unutulmaz bir hafta sonu yaşarken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da küçüklerin tatil coşkusuna ortak oldu. İki gün süren etkinlik ile Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi adeta şenlik alanına dönerken, salonlardan kahkaha ve alkış sesleri eksik olmadı.

 

Çocuklar hem öğrendi, hem de doyasıya eğlendi

 

Wonderland Sirki’nin gerçekleştirdiği akrobasi gösterileri büyük heyecana neden olurken, çocuklar Sertaç Abi ile keyifli bir söyleşi izledi. Gün boyu süren bando konserleri, yüz boyama, palyaço, sosis balon dağıtımı, tahta bacak gösterilerinin yapıldığı şenlikte, ateşbaz gösterileri, çim adam atölyesi, pandomim gösterisi, ahşap maket atölyesi, planetaryum, puzzle atölyesi, kaşık kukla atölyesi, kum boyama atölyesi, maske tasarım atölyesi, strafor duvar süsü atölyesi, takı tasarım atölyesi, seramik biblo atölyesi ve neşeli yüzler atölyesinde şenliğe katılan çocuklar hem öğrendi, hem de doyasıya eğlendi.

 

“Çocuklar bizim gözbebeğimiz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da çocuklarla bir araya gelip sevinç ve heyecanlarını paylaştı. Çocuklar için eğitici ve eğlendirici içeriklerle dolu bir Ara Tatil Şenliği hazırladıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Çocuklar bizim gözbebeğimiz, geleceğimiz.Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarımızı çocuklarımız için seferber etmeye devam edeceğiz” diye konuştu. Sirkten atölye çalışmalarına, tiyatrodan çeşitli gösterilere pek çok etkinlik ile çocukları buluşturduklarını ifade eden Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: “Okulların tatile girmesiyle birlikte hafta sonu Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezimiz birbirinden özel ve keyifli etkinliklerle çocuklarımızı ağırladı. Davetimize katıldığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah’ım yavrularımızın geleceğini güzel eylesin.Onlar bizden daha mutlu olsun, bizden daha güzel işler başarsın” diye konuştu.

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü

Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.

Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

TÜM HABERLER