© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan: "Esas olan millete hizmet etmektir"

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre önce genel kurullarını yapan AK Parti Merkezefendi İlçe Teşkilatı'nı ağırladı. Ziyarete, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Başkan Osman Zolan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Allah'ım yolunuzu açık etsin, kolaylıklar versin. İnşallah el ele, gönül gönüle Denizlimize, Merkezefendimize daha güzel hizmetler yapmak, daha güzele götürmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Durmaz ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılar dileyen Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah ilçe yönetimimiz, mahalle başkanlarımız, tüm delegelerimiz ve tüm üyelerimizle birlikte Merkezefendi’de yaşayan tüm vatandaşlarımıza temas ederek davamızı sevdamızı anlatacağız” dedi.

 

“Bizim meselemiz şahsi değil, mesele şehirdir, ülkedir”

 

Esas olanın millete hizmet etmek olduğunu vurgulayan Başkan Osman Zolan, “İnşallah bu sevdamız noktasında gece gündüz çalışacağız. Bizim meselemiz şahsi değil, mesele şehirdir, ülkedir. Mesele bu yürüyüşün güçlenerek devam etmesidir. Başta Fatih Başkanımız olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerimize saygılar sunuyorum, yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

 

Durmaz: "Varlığınız bizim için gurur meselesi"

 

AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz ise, Başkan Osman Zolan’ın şehre yapmış olduğu hizmetlerin örnek gösterildiğini vurgulayarak, “Şehre hizmet damgasını vuran Belediye Başkanımızın olması bizim için her zaman gurur meselesi. Size çok müteşekkiriz, Allah razı olsun. Hep beraber çalışacağız, hep beraber ilçemize, şehrimize, hizmet edeceğiz. Desteğinizi her zaman hissedeceğiz. Bundan hiçbir şüphemiz yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER