© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan: “Karaman, örnek mahallelerimizden biri ”

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası Karaman Mahallesi Kiremitçi Pazaryeri yanında kuruldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör, Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşların ramazanlarını tebrik ederek birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, pandemi sonrası eski normallere dönüşün başladığını belirterek, gönül sofrası davetlerine katılan hemşehrilerine teşekkür etti. Başkan Osman Zolan, “Allah razı olsun.  Bugün burada muhteşem bir kalabalık var, iki yıl aradan sonra buluşmayı özlemişiz. Pandemi artık aramızdan yavaş yavaş ayrılıyor. Eski normallerimize geri dönüyoruz. Karaman ne zaman biz bu gönül sofrasını kursak gelmiş ve bize eşlik etmiş bir mahallemiz. Karaman Mahallemizin birçok sorunlarını çözerek geldik. Altyapısını ve üst yapısını baştan aşağıya yeniledik. Parkları, alt yapısı, üst yapısı ile Karaman örnek mahallelerimizden birisi oldu” dedi.

 

“Vatandaşlarımızın dertleriyle dertlendik”

 

Sadece Karaman’da değil tüm Denizli’de sorunları çözmeye devam ettiklerini vurgulayan Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz bu zamana kadar vatandaşımızın derdiyle dertlenip onların sorunlarına çözüm üreterek geldik. Bugün de yine vatandaşımıza hizmet etme konusunda aynı duruşu sergileyerek yolumuza devam ediyoruz” dedi.  AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ise birlik ve beraberliğin adresi olan gönül sofralarında Denizlililerle bir araya gelmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a teşekkür etti. Konuşmaların ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Ramazan etkinlikleri Barış Manço coşkusu ile devam etti

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı etkinlikleri dolu dolu sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nin her gün saat 21.30’da başlayan programının bu kez konuğu unutulmaz sanatçı Barış Manço şarkılarını seslendiren Mehmet Bacaklı ve Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası oldu. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni dolduran Denizlililer şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti, usta sanatçı birbirinden güzel eserleriyle bir kez daha anıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Denizli’de filtre fabrikasını alevler sardı

Denizli’de bir organize sanayi bölgesinde filtre üretimi yapan fabrikada yangın çıktı. gökyüzünü kara dumanlar kaplarken, alevler itfaiye ekiplerinin saatler süren çalışmaları sonucu kontrol altına alındı.

Apartmanın çatısından düşen genç hayatını kaybetti

Denizli’de 7 katlı apartmanın çatısına çıkan genç, bilinmeyen bir nedenden dolayı aşağıya düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

TÜM HABERLER