© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan; “Milletimiz son sözünü söyleyecek inşallah”

Başkan Zolan; “Milletimiz son sözünü söyleyecek inşallah”

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte kullandı. Türk siyasi tarihinde bir ilkin yaşandığını belirten Başkan Zolan, “İkinci tur seçimleri ülkemize, şehrimize, tüm insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci tur oy verme işlemi Denizli’de de sabah erken saatlerde başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte Gerzele Mahallesi’ndeki Hayırseverler Ortaokulu'nda kullandı. Vatandaşlarla bir süre sohbet etmesinin ardından sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan ve ailesi oyunu 2105 numaralı sandıkta kullandı. Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başkan Zolan, seçimlerin demokrasinin vazgeçilmezi olduğunu belirterek, “Bugün Denizli’de ve tüm Türkiye'de irademizi ortaya koymak ve Cumhurbaşkanımızın kim olacağını belirlemek için sandık başına geldik. Vatandaşlarımız da oylarını kullanmaya devam ediyor” dedi.

“Herkes ülkesine, vatanına, cumhuriyetine sahip çıkmak zorundadır””
Türk siyasi tarihinde bir ilkin yaşandığını belirten Başkan Zolan, “İkinci tur seçimleri ülkemize, şehrimize, tüm insanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Herkes rahat ve özgür bir ortamda propagandasını yaptı. Vatandaşlarımıza anlatılması gereken her şeyi anlattılar. Şehrimizde tatsız olayların yaşanmadığı bir seçim dönemi oldu ve bugün de oylar kullanılıyor. Bu huzur daim olsun istiyoruz. Çünkü biz demokrasimize sahip çıktığımız sürece, birbirimize saygılı olduğumuz sürece, herkesin iradesine saygılı olduğumuz sürece ülkemiz daha ileri gider, daha güzele gider. İnşallah milletimiz bugün son sözü söyleyecek ve Cumhurbaşkanımızı belirleyecek” diye konuştu.

“Milletimiz son sözünü söyleyecek inşallah”
Önemli olanın birlik ve beraberlik olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu:
“Herkes ülkesine, vatanına, cumhuriyetine sahip çıkmak zorundadır. Milletimiz son sözünü söyleyecek inşallah. O söz de bize ve tüm siyasilere aslında emir boyutunda alınacak bir sözdür. Onun için millet ne diyorsa o. Hayırlı ve uğurlu olsun.”

İlginizi Çekebilir

Aydınlatma direğine çarpan motosikletteki iki arkadaş hayatını kaybetti

Denizli'de aydınlatma direğine çarpan motosiklet sürücüsü ve arkadaşı hayatını kaybetti.

Ağaç budarken yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli'de kendisine ait bahçede ağaç budadığı sırada dengesini kaybetmesi sonucu yüksekten düşen yaşlı adam hayatını kaybetti

Denizli’de uygulama üzerinden taşımacılık yapanlara 417 bin 396 TL ceza kesildi

Denizli Şoförler Odası Başkanı Köksal Semerci, vatandaşlar ve sürücülere uyarılarda bulunarak yasadışı taşımaya dikkat etmeleri gerektiğine dikkat çekti. Köksal "taşımacılık uygulamaları ne güvenli ne de yasaldır" dedi.

Araç kullanırken kalp krizi geçiren profesör hayatını kaybetti

Denizli’de seyir halinde olan aracın sürücüsü Prof. Dr. Tamer Edirne aracın içinde kalp krizi sonucunda trafik kazası meydana geldi. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Prof. Dr. Edirne, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Tezgahlarda 10 liraya satılan Acıpayam kavunu tescillendi

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yetişen ve uygun fiyatıyla tüketicisini memnun eden Acıpayam Kavunu coğrafi işaret alarak tescillendi.

Denizli'den Elon Musk’a rakip çıktı

Denizli’de Elon Musk’a taş çıkaran vatandaş, Tesla’nın Cybertruck videolarından ilham alarak, boş vakitlerinde hurda malzemeleri değerlendirip evinde tek kişilik elektrikli bir pick-up üretti.

TÜM HABERLER