© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan: "Ne yapıyorsak sizler için, Denizlimiz için yapıyoruz"

Anafartalar, Dokuzkavaklar, Aktepe, Karşıyaka'nın bir kısmı ve Deliktaş Mahallesi'nin içme suyu ve kanalizasyon hatlarını baştan aşağı değiştiren, bölgeyi ilk kez yağmur suyu hatlarıyla buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların kış mevsiminde daha güvenli ve konforlu ulaşımı için ana arterlerde başladığı geçici asfalt çalışmalarına devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda Anafartalar, Karşıyaka, Aktepe ve Deliktaş Mahallelerinin ulaşımında can damarı niteliğinde olan Şeyh Bedrettin Caddesi'ndeki asfalt çalışmalarını inceledi. Vatandaşlar kış mevsimi öncesi yapılan yatırımdan memnun olduğunu dile getirerek, Başkan Zolan’a ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti. Bölgedeki altyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü vurgulayan Başkan Zolan, özellikle kış mevsiminde vatandaşların daha konforlu ulaşımı için başladıkları geçici asfaltlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

 

Güzellikler bir bir ortaya çıkıyor

 

Çalışmaların etap etap ilerlediğini kaydeden Başkan Zolan, "İnşallah burada yaptığımız güzellikler de bir bir ortaya çıkacak. Asri Mezarlığa ulaşımda ana arter olan ve yoğun bir şekilde kullanılan Şeyh Bedrettin Caddesi'ne Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak geçici asfaltımızı döküyoruz" dedi. Altyapının zor, meşakkatli ve maliyetli işler olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, "Altyapı çalışmalarımızdan vatandaşlarımızın en az şekilde etkilenmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ne yapıyorsak sizler için, Denizlimiz için yapıyoruz" dedi.

 

Yol çizgileri çizildi

 

Öte yandan Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybı riskinin en aza indirilmesi ve trafik işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında, altyapı bölgesinde geçici asfaltın tamamlandığı Şehit Er İlker Kocabıyık Caddesi ile Şeyh Bedrettin Caddesi'nde yol çizgisi çalışması

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER