Başkan Zolan, oyunu kullandı
ACIPAYAM“Son sözü millet söyleyecek”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte kullandı. Kampanya sürecinde, Denizli’de partiler ve adayların sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarını yaptığını kaydeden Başkan Zolan, “Son sözü millet söyleyecek” dedi.
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy verme işlemi Denizli’de de yoğun bir katılımla başladı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, oyunu eşi Berrin Zolan ve kızı Ceyda Zolan ile birlikte Gerzele Mahallesi’ndeki Hayırseverler Ortaokulu'nda 2105 numaralı sandıkta kullandı. Okula, yeni makam aracı Türkiye'nin seri üretim ilk yerli ve milli otomobili TOGG ile gelen Başkan Zolan vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Başkan Zolan vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Burada hemşehrileriyle bir süre sohbet eden Zolan ailesi, oy kullanmaya gelenlerin yoğun olması nedeniyle kuyruğa girerek bir süre sıranın kendilerine gelmesini bekledi. Daha sonra sandık görevlilerine kolaylıklar dileyen Başkan Zolan, oyunu kullanmasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.
“Milletmiz ne derse o”
Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada, vatandaşların demokrasinin vazgeçilmezi olan seçme ve seçilme haklarını kullandığını belirterek, “Geleceğimize, şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi. Seçim kampanya sürecinin kısa olmasına rğmen her parti ve adayın güzel bir ortamda kendisini anlattığını kaydeden Başkan Zolan, sürecin demokrasi şöleni şeklinde yaşandığını belirterek, “Özellikle şehrimizde bir sıkıntı yaşanmadan partiler ve adaylar sevgi ve saygı çerçevesinde çalışmalarını gerçekleştirdi. Son sözü millet söyleyecek. Milletmiz ne derse o. Milli irade, 5 yıl ülkemize hizmet edecek Cumhurbaşkanımızı ve milletvekillerimizi seçecek. Hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli Kayak Merkezi yeni sezona hazır
Ege Bölgesi’nde kış turizminin yükselen yıldızı Denizli Nikfer Kayak Merkezi ile kentin önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası, yenilenen yüzleri ve kışa özel atmosferleriyle 17 Ocak Cumartesi günü ziyaretçilerini ağırlamaya başlıyor.
Burun eti sorununa radyo frekansla etkili çözüm
Özel Denizli Tekden Hastanesi Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Özlem Özer, Burun eti (konka) büyümesine bağlı nefes darlığı yaşayan hastalar için uygulanan radyo frekans yönteminin, kısa sürede tamamlanan ve günlük yaşama hızlı dönüş sağlayan etkili bir tedavi seçeneği sunduğunu belirtti.
Görme engelli bireyler bu kursta hem sosyalleşiyor hem de günlük hayatlarını kolaylaştırıyor
Altı Nokta Körler Derneği Denizli Şubesi’nin girişimleriyle Pamukkale Halk Eğitim Merkezi bünyesinde görme engelli bireylere yönelik Beyaz Baston Kullanımı ve Bağımsız Hareket Kursu açıldı. Kurs, katılımcılar tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Yemek borusu kanseri olan hastaya cerrahi operasyonla yeni yemek borusu yapıldı
Yutma güçlüğü şikâyetiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne başvuran 66 yaşındaki Şengül Korkmaz’a yemek borusu kanseri teşhisi konuldu. Yemek borusu alınan hastaya, midesinden yeni yemek borusu yapılarak sağlığına kavuşturuldu.
Uçuruma yuvarlanan araçta bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı
Denizli’de kontrolden çıkan bir otomobilin 30 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada, 2’si çocuk 5 kişi itfaiye ve jandarma ekipleri tarafından kurtarıldı.
Denizli teleferikte yeni dönem kar manzarasıyla başlıyor
Denizli teleferik, kapsamlı bakım ve yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından 10 Ocak 2026 tarihinde yeniden hizmete giriyor. Açılışa özel olarak 10–16 Ocak tarihleri arasında Denizli teleferik ve Bağbaşı Yaylası vatandaşlara ücretsiz olacak.