Başkan Zolan PAÜ’lü gençlerle bir araya geldi
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu'nun düzenlediği programda gençlerle bir araya geldi. Başkan Zolan, gece boyu sohbet ettiği gençlerin istek ve önerilerini dinledi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Üniversiteli Aktif Gençlik Topluluğu'nun düzenlediği programa katıldı. KYK Amfi Park’ta düzenlenen gecede gençleri yalnız bırakmayan Başkan Osman Zolan, burada öğrenci ve vatandaşlara kestane ikram etti. Gece boyunca gençlerle sohbet eden Başkan Zolan,PAÜ’de öğrenim gören gençlerin istek ve önerilerini dinledi. PAÜ’yü kazanarak kente gelen öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Osman Zolan, Denizli’nin genç dostu bir şehir olduğunu vurgulayarak, “Sizler bizim gözbebeğimizsiniz. Gençlik bizim değerimiz, enerjimiz, hazinemiz. İnşallah sizlerle şehrimiz, ülkemiz çok daha ileriye ve güzele ilerleyecek. Her alanda söz sahibi olmanız, donanımlarınızı artırmanız ve bizden daha güzel işler yapmanıza vesile olmak için birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Allah’ım yolunuzu açık eylesin” dedi.
İlginizi Çekebilir
Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.
Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı
Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.
Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.
Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.
Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu
Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.
Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu
Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.