Başkan Zolan: “Ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz”
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesinin ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde düzenlediği iftar sofrası Değirmenönü Mahallesi Karaman Kapalı Pazaryeri’nde kuruldu. İftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Durmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşların ramazanlarını tebrik ederek birlikte dua edip oruçlarını açtı. Başkan Zolan burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, mahalle iftarları ile birlikte uzun süren hasret sonrası vatandaşlarla buluştuklarını ifade ederek, “Hasretliği gideriyoruz. Katılım en üst seviyede hemşehrilerimizdavetimizi kırmayıp geldiler. Onlar bizi, biz de onları özlemişiz. Ramazanın güzellikleri ve maneviyatını hep beraber yaşama imkanı bulduk” dedi.
“Yarınımız bugünden daha güzel olsun”
Başkan Zolan sözlerini şöyle sürdürdü: “Gönül sofralarımızda sadece iftar yapmıyor, mahallemizin istek ve sorunlarını da görüşüyoruz. Bu mahallelerimizin çok şükür altyapısı, üst yapısıyla her yönüyle çok güzel hale getirdik. İlerleyen yıllarda farklı talepler gelebiliyor, o talepleri karşılamak için gece gündüz çalışıyoruz. Burada vatandaşlarımızla istişare etmiş oluyoruz, onların önceliklerini, önem verdiği konuları öğreniyoruz. Aynı zamanda ramazanın ruhunu birlikte yaşıyoruz. Allah’ım herkesten razı olsun. Yarınımız bugünden daha güzel olsun” dedi.Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Zolan, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
İlginizi Çekebilir
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.