Başkan Zolan: “Söz verdik yaptık”
ACIPAYAMBüyükşehir,Irlıganlı yolunu yeniledi DenizliBüyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökülerek yenilenen Irlıganlı yolunda incelemede bulunan Başkan Osman Zolan, “Söz verdik yaptık” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt dökülerek modern bir hale getirilen Irlıganlı yolunda incelemede bulundu. Başkan Zolan’a MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevni ve beraberindekiler eşlik etti. Pamukkale yol ayrımından başlayarak Irlıganlı Mahallesi girişine kadar olan yaklaşık 3,5 km’lik yolda döktükleri sıcak asfaltı inceleyen Başkan Zolan, burada yaptığı açıklamada, Irlıganlı Mahallesi’nin uzun zamandan beri arzu ettiği yolun yapımını tamamladıklarını müjdeledi. Uzun yıllar önce yapılan ve dar olan yolun konforunun zamanla bozulduğunu, otoyol çalışmaları sırasında ise ağır tonajlı araç geçişleriyle nedeniyle de güzergahtaki yıpranmanın üst seviyeye çıktığını anlatan Başkan Zolan, “Bu yolumuzu yapma sözünü vermiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk veyolumuzu sıcak asfaltla en üst standartta yeniledik. Allah'ım kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi.
Çiftçilerin ürün nakliyesi kolaylaşacak
Yolun sadece Irlıganlı Mahallesi için değil buradan ilerideki mahalleler için de büyük önem arz ettiğini kaydeden Başkan Zolan, “Yolumuz çok konforlu ve güzel oldu. Vatandaşlarımızdan araçlarını dikkatli kullanmalarını istiyoruz” diye konuştu. Pamukkale, Irlıganlı ve çevresinin tarım konusunda üreten bir bölge olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, modern bir hale getirilen yolun çiftçilerin ve üreticilerin özellikle ihracata yönelik ürünlerinin nakliyesini de kolaylaştıracağını, bunun yanında güzergahtakitrafik yoğunluğunu da çözmüş olduklarını belirtti. MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın, uzun yıllar önce Irlıganlı Belediye Başkanlığı yapan babası Hasan Yılmaz’ın söz konusu yolun yapımı için de talebi olduğunu anlatan Başkan Zolan, “Biz de Hasan Yılmaz ağabeyimize ‘tamam’ diyerek söz vermiştik. Bugün o sözü yerine getirmenin de mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.
MHP İl Başkanı Yılmaz’dan Başkan Zolan’ateşekkür
MHP Denizli İl Başkanı Yılmaz ise, sıcak asfaltla modern bir halegelen yol nedeniyle Başkan Zolan’a teşekkür ederek, “Sadece Cumhur İttifakının paydaşı MHP İl Başkanı olarak değil, bu bölgenin insanı ve burada oturan biri olarak da teşekkür ediyorum. Hakikaten Korucuk ve Irlıganlı arasındaki Pamukkale bağlantı yolu gerek tarım ürünlerinin nakliyesi anlamında, gerekse oluşabilecek kazayı engelleme anlamında çok mühim. Ben hizmet siyaseti yapan Sayın Başkan Zolan’ave emeği geçen herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Herkese kazasız belasız hayırlı yolculuklar diliyorum” dedi.
İlginizi Çekebilir
Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
Denizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.