Başkan Zolan tekstilin merkezi Buldan’ı ziyaret etti
ACIPAYAMBaşkan Zolan: “Hep birlikte başardık”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, el dokumaları ile özdeşleşen tekstilin merkezi Buldan ilçesini ziyaret etti. Denizli’de hizmet destanları yazdıklarını vurgulayan Başkan Zolan,“Bugüne kadar ne yaptıysak hep birlikte başardık” dedi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Buldan ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Osman Zolan’a AK Parti Buldan İlçe Başkanı Naci Çomuk, Buldan Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Mesut Sarıbaloğlu ve beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Yör-Türk Vakfı Buldan İlçe Başkanlığı’nın açılışına katıldı. Daha sonra el dokumaları ile özdeşleşen Buldan ilçesindeki tekstil çarşısında esnafı ziyaret eden Başkan Zolan, hayırlı işler diledi. Tekstil çarşısında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Osman Zolan, Buldan Ticaret Odası’nı da ziyaret etti.
“Yine birlikte başarmaya devam edeceğiz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, göreve geldikleri ilk günden beri kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde taş üstüne taş koymak için gayret ettiklerini belirterek, Denizli’de hizmet destanları yazdıklarını söyledi. Altyapıdan üstyapıya, yeşil alanlardan sosyal ve kültürel tesislere kimin neye ihtiyacı varsa yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bugüne kadar ne yaptıysak hep birlikte başardık. Denizli’miz nereden nereye geldi? İnşallah vatandaşlarımızın destek ve teveccühleri ile yine birlikte başarmaya, şehrimize güzel eserler kazandırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.
Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı
Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.
Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu
Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.
Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı
Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.
Denizli sağlık camiasının acı kaybı
Denizli’nin göz sağlığında dünyaca tanınan ismi olan Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Hastanesi Kurucu Başhekimi Prof. Dr. Volkan Yaylalı hayatını kaybetti.
Yalnız yaşayan işitme engelli vatandaş evinde ölü bulundu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde yalnız yaşayan işitme engelli adamın yakınlarının iki gündür kendisinden haber alamaması üzerine evinde girilen evinde cansız bedeni bulundu.