© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan'dan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajı

Başkan Zolan'dan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajı8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sevgi dolu yürekleri ile ailenin ve toplumun temeli olan, hayat boyu bulunduğu her alanda güzelliklere vesile olan fedakârlığın simgesi kadınlar, başımızın tacıdır" dedi.

Başkan Zolan'dan "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" mesajı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, "Sevgi dolu yürekleri ile ailenin ve toplumun temeli olan, hayat boyu bulunduğu her alanda güzelliklere vesile olan fedakârlığın simgesi kadınlar, başımızın tacıdır" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Osman Zolan mesajında, kadınların her zaman sevginin, merhametin, şefkatin, özveri ve fedakarlığın simgesi olduğunu söyledi. Kadınların bulundukları her alanda hak ettikleri saygıyı görmesi gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, "Sevgi dolu yürekleri ile ailenin ve toplumun temeli olan, hayat boyu bulunduğu her alanda güzelliklere vesile olan fedakârlığın simgesi kadınlar, başımızın tacıdır. Cenneti annelerin ayakları altına seren bir inancın, kadını aile idaresinden, devlet yönetimine uzanan her alanda başrol gören bir medeniyetin mensuplarıyız" dedi.

Bir milletin geleceğini tayin edecek nesillerin yetişmesinde kadınların çok önemli bir role sahip olduğunu belirten Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin kadınlara yönelik çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ettiğini kaydetti. Başkan Zolan, "Bugüne kadar kadınlarımızın girişimci ruhlarını somut hale getirmesine vesile olan Mikrokredi Ofisimiz, onlar için düzenlediğimiz spor, kültür, meslek edindirme ve sanat kurslarımız, Kadın Meclisimiz ve daha pek çok faaliyetimizle Denizlili kadınların yanında yer aldık. Kadınlar mutlu olursa, toplum da mutlu olur anlayışı ile hanım kardeşlerimize pozitif ayrımcılık yapmaya devam ediyoruz" dedi.

Başkan Zolan, sözlerine şöyle son verdi: “8 Mart Dünya Kadınlar günü vesilesiyle, başta şehit anneleri ve eşleri olmak üzere doğumdan ölüme bizleri varlıklarıyla onurlandıran, yüreklerindeki sevgiyi karşılıksız veren tüm fedakar kadınlarımızın ve attığım her adımda bana güç veren, ilgisini ve desteğini eksik etmeyen eşim ve kızlarımın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum."

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir Judo Takımı Slovenya’dan derece ile döndü

Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı Slovenya’da 30 ülke 1454 sporcunun katıldığı Uluslararası Apolon Open Cup Turnuvası’ndan 3’ncülükle döndü.

Alerjik hastalıklar en sık burun, sinüs, göz ve akciğerlerde görülüyor

Denizli Özel Tekden Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Betül Cengiz Bahtiyar, alerjik hastalıklar en sık burun, sinüsler, göz ve akciğerlerde görüldüğünü belirterek; “Alerjik hastalıklara neden olan alerjenlerden korunma, tedavinin en önemli basamaklarından birisidir” dedi.

Denizlililer, 19 Mayıs coşkusunu Gençlik Konserleri ile yaşayacak

Büyükşehir ile bayram sevinci ikiye katlanacakDenizli Büyükşehir Belediyesi,19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel kentin 5 ayrı noktasında 5 farklı konser düzenleyecek. Gençlik Konserlerinin 19 Mayıs’ta düzenlenecek finalinde Türk pop müziğinin sevilen ismi Göksel ile bayram sevinci ikiye katlanacak.

ACIPAYAM BELEDİYESİ ‘Daha Temiz Bir Acıpayam ’ için çalışmalarını sürdürüyor.

Daha temiz ve yaşanılabilir bir kent için kolları sıvayan T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım, temizlik ve hizmet seferberliği başlattı.

Büyükşehir Belediyespor başarılara doymuyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu gerçekleştirilen yüzme, atletizm ve kuraş branşlarında düzenlenen müsabakalarda birçok derece ve şampiyonluk kazanarak bir kez daha Denizli’yi başarıyla temsil etti.

BAŞKAN YILDIRIM HALKI DİNLİYOR

T.C. Acıpayam Belediye Başkanı Ecz. Levent Yıldırım ,her mahalleyi ve sokağı tek tek gezmeye devam ediyor.

TÜM HABERLER