© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Dünya Engelliler Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Birleşmiş Milletler tarafından 1992 yılında alınan kararla ilan edilen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilerin yaşam standartlarının iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Zolan,Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak engellilere yönelik her alanda pozitif ayrımcılık yaptıklarını kaydetti. 3 AralıkDünya Engelliler Günü'nün farkındalık oluşturması açısından önemli olduğunu belirterek engelli bireyler ve ailelerine her alanda destek vermeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Zolan, engellilerin spordan eğitime, sanattan bilime başarılarının her geçen gün artması için Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi ile önemli çalışmalara imza attıklarına dikkati çekti.

 

Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi Denizli'ye çok yakışacak

 

Kısa süre sonra temelini atacakları Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nin çok özel bir proje olduğunu ve Denizli’ye çok yakışacağını ifade eden Başkan Zolan şunları kaydetti: "Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Spor ve Yaşam Merkezi’nin inşasını tamamlayarak hizmete alıp bu güzelliği Denizli’mize kazandırmak istiyoruz. Merkezimiz tamamlandığında sadece Denizli’de değil, Türkiye’de ses getirecek bir tesis olacak. Birlikte aşamayacağımız hiçbir engel yok. Bu vesilelerle 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün engelsiz bir yaşam için farkındalığın artmasına vesile olmasını diliyor, tüm engelli kardeşlerim ve vefakar ailelerine saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER