© Haber Acıpayam 2022

Başkan Zolan’dan Gaziler Günü mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,TBMM tarafından 19 Eylül 1921’de Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal”rütbesi ve “Gazi” unvanının verildiği Gaziler Günü’nün 101 yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Vatanı için hiç düşünmeden kanını döken, canını veren şehit ve gazilerin, bu fedakârlıklarıyla Türk milletine nice şanlı zaferlerle dolu bir geçmiş bıraktığını kaydeden Başkan Zolan, “Şanlı tarihi boyunca bağımsızlık ve istiklali için mücadele eden aziz milletimiz, bu uğurda şehit ve gazi olmayı büyük bir onur ve gurur saymıştır. Vatanımızın her bir karış toprağının korunması için girişilen mücadelelerde sergilenen bu büyük fedakârlıklar Türk milletinin hafızlarımızdan asla silinmeyecek ve her bir şehit ve gazimiz gelecek nesillere anlatılacaktır” ifadelerini kullandı.

 

 

Aziz Türk milletinin dün olduğu gibi bugün de, şehit ve gazilerinden aldığıgüç ve ilhamlahür ve bağımsız olarak bu topraklarda yaşamaya devam edeceğini vurgulayan Başkan Zolan, şunları kaydetti: “19 Eylül, bu kutsal vatanın bekası için canları pahasına mücadele ederken gazilik şerefine nail olan kahramanlarımızın şan ve şeref günüdür. Ay yıldızlı bayrağımız, şehit ve gazilerimizin kahramanlık ve cesaretleriyle,gururla sonsuza kadar dalgalanmaya devam edecektir. Bu vesilelerle mukaddes vatanımızı kanlarıyla sulayan tüm şehit ve gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyor, Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e "Mareşal” rütbesi ve "Gazi" unvanı verilişinin yıldönümünü ve Gaziler Günü’nü yürekten kutluyorum.”

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER