Başkan Zolan’dan Öğretmenler Günü mesajı
ACIPAYAMÖğretmenlerin tüm zorluklara rağmen eğitim-öğretim için canla başla çalıştığını belirten Başkan Osman Zolan, "Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Milletlerin kalkınması, gelişmesi ve refah seviyelerini en üst seviyeye ulaştırılmasının nitelikli bir eğitim ve öğretmenlerle mümkün olduğu ifade eden Başkan Zolan, “Çocuklarımızın her açıdan iyi yetiştirilmeleri, geçmişimizi layıkıyla idrak etmeleri, medeniyet değerlerimizi özümsemeleri ve kendinden emin sorumluluk sahibi birey olmaları en büyük hedefimizdir. Bizi bu hedefimize ulaştıracak isimlerin en başında ise öğretmenlerimiz gelmektedir” dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, şunları kaydetti: “Tüm dünyayı derinden etkileyen pandemi sürecinde bir kez daha anlaşıldı ki, eğitim hayatımızın en önemli ihtiyaçları arasında yer almaktadır. Bu aydınlık meşalesini taşıyan öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Mesai mefhumu gözetmeden çalışan, en zorlu şartlarda dahi mesleklerini sevgiyle icra eden öğretmenlerimiz, her türlü övgü ve takdire layıktır. Gönüllerimizde çok özel bir yere sahip olan öğretmenlerimize hepimiz şükran borçluyuz.”
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak tüm öğretmen ve eğitim çalışanlarıyla birlikte Türkiye'nin muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkması adına çalıştıklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Bu vesilelerle Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehadet şerbeti içmiş ve ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olanlara ise sağlıklı ve uzun ömürler temenni ediyorum. Büyük bir özveri ve fedakârlık ile evlatlarımıza emek veren, yarınlarımızın mimarı tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarım” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.
Gece ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti
Denizli’nin Acıpayam ilçesi Gedikli Mahallesi’nde gece saatlerinde ağıla giren kurt, 8 kuzuyu telef etti.