Bekilli Mesireliğinde sona doğru
ACIPAYAMBüyükşehir’den Bekilli’ye dev bir hizmet daha Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi işbirliği ile düzenlenen Bekilli Mesireliği tamamlanma aşamasına getirildi. Vatandaşların sevdikleriyle dinlenip güzel vakit geçirebileceği mesirelikte inceleme yapan Başkan Osman Zolan, tesisi kısa süre içerisinde hizmete açacakları müjdesini verdi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi işbirliği ile yapımı sona yaklaşan Bekilli Mesireliğinde incelemede bulundu. Başkan Zolan’aBekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban, AK Parti Bekilli İlçe Başkanı Abdurrahman Akdoğan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Nuriye Çevniile beraberindekiler katıldı.Bir süre mesirelik alanda yapılan düzenlemeleri inceleyen Başkan Zolanburada yaptığı açıklamada Denizli’nin büyükşehir olmasının ardından her ilçeye ve mahalleye hizmet etmek için gece gündüz gayret ettiklerini söyledi. Gerek Denizli merkezde gerekse tüm ilçelerdebirçok hizmethayata geçirdiklerini ancak daha yapacaklarıişler olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “İnşallah o işleri de vatandaşlarımızla el ele gönül gönüle yapmayı Allah'ım bizlere nasip etsin” diye konuştu.
“Bekilli’mize birçok hizmet yaptık”
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte Bekilli ilçesinden de birçok talep geldiğini anlatan Başkan Zolan, “Biz hiçbir ayrım yapmadan gece gündüz çalıştık ve Bekilli’mize birçok hizmet yaptık. Altyapıdan üstyapıya, atık su arıtma tesisinden içme suyu depolarına, ‘Denizli’mizde ne varsa ilçelerimizde de o olacak’ dedik ve Bekilli’mize birçok alanda hizmet ettik” dedi. Bekilli ilçesinin istediği projelerden birisinin de mesirelik alan olduğunu ifade eden Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Bekilli’mizde vatandaşlarımızın piknik yapabileceği, dinlenebileceği, ailesiyle, eşiyle, dostuyla vakit geçirebileceği bir alan maalesef yoktu. Bu konuda yoğun talep vardı. Büyükşehir Belediyesi ve Bekilli Belediyesi işbirliğinde içinde bulunduğumuz 25 bin metrekarenin üzerindeki alanda düzenleme çalışması başlattık. Burayı kafeteryasıyla, amfi tiyatrosuyla, yürüyüş yolları ve oyun gruplarıyla insanlarımızınsevdikleriyle dinlenip vakit geçirebileceği bir alan haline getiriyoruz. Bir ay içinde inşallahaçılışını yapacağız. Şükürler olsun verdiğimiz bir sözü daha yerine getirmenin mutluluğunuz yaşıyoruz.”
İlçenin uzun yıllardır ihtiyacıydı
Bekilli Belediye Başkanı Mustafa Çoban ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile hayata geçirdikleri Bekilli Mesireliğinin bitme aşamasına geldiğini söyledi. İlçenin uzun yıllardır ihtiyacı olan mesireliğin bu yaz hizmete gireceğini kaydeden Çoban, desteklerinden dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere hükümet üyelerine ve Başkan Osman Zolan’a teşekkür etti. Mesirelik hakkında bilgi veren Çoban, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Burada amfi tiyatromuz, çocuk oyun alanlarımız, piknik alanlarımız, kafeteryamız olacak. Bekillili hemşehrilerimizin dinlenip güzel vakit geçirebileceği düzenlemelerimiz olacak. Vatandaşlarımızın başka ilçelere gitmek zorunda kalmayacağı bir ortam hazırladık. İnşallah memnun olacaklar. Bekilli’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İlginizi Çekebilir
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.
Kontrolsüz kavşakta ölümlü kaza
Denizli’nin Serinhisar ilçesi Denizli’de Antalya karayolunda kontrolsüz kavşakta iki aracın karıştığı trafik kazası meydana geldi. Kazada bir kişi hayatını kaybetti.
Denizli’ye yılın ilk karı düştü
Denizli, yılın ilk kar yağışıyla birlikte kış mevsimine adım attı. Tavas ilçesi Nikfer Mahallesi’nde bulunan Bozdağ'a mevsimin ilk karı düştü.