© Haber Acıpayam 2022

Benzerinin ehliyetiyle gezintisi tanıdık jandarmaya denk gelince sona erdi

Ülke genelindeki 19 ilde dolandırıcılık olayına karışan ve kesinleşmiş 17 hapis cezası ile aranan zanlının kaçışı, uygulama noktasında daha önceden kendisini gözaltına alan JASAT ile karşılaşınca sona erdi. Daha önce birçok kez olduğu gibi yine kendisine çok benzeyen arkadaşına ait sürücü belgesini gösteren uyanık dolandırıcı, bir jandarma personelinin kendisini tanımasıyla yakayı ele verdi.
Denizli’de İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Honaz İlçe Jandarma ekipleri, aranan şahıslara yönelik uygulama düzenledi. Bu esnada uygulama noktasında durdurulan bir şahıs, kimlik yerine Tolga A. adına düzenlenmiş bir sürücü belgesi gösterdi. Uygulama noktasında görevli bir JASAT personeli, 2018 yılında düzenlenen bir operasyonda gözaltına aldığı Erdoğan Ö.'yü hemen tanıdı. Kendisine çok benzeyen arkadaşının kimliğini göstererek daha önce bir çok kez uygulama noktalarından geçen Erdoğan Ö.'nün akılalmaz kaçış planı, kendisini tanıyan JASAT ile karşılaşınca sona ermiş oldu.
Gösterdiği sürücü belgesinin kendisine çok benzeyen bir arkadaşının olduğu anlaşılan Erdoğan Ö.'nün 19 ilde suç kaydı olan ve Ege Bölgesinin en hızlı dolandırıcılarından birisi olduğu ortaya çıktı. Kütahya, Bursa, Denizli, Konya, Sivas, Bayburt, Antalya, Gümüşhane, Afyonkarahisar, Burdur, Mardin, Gaziantep, Erzurum, Bilecik, Manisa, Ankara, Ordu, Diyarbakır ve İzmir olmak üzere 19 ilde 10 farklı suçtan 47 olaya karıştığı tespit edilen Erdoğan Ö.'nün 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile arandığı belirlendi.
Daha önce kendisini yakalayan JASAT ekibinin tanımasıyla yakayı ele veren Erdoğan Ö., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adli makamlara sevk edildi. Erdoğan Ö.'ye ehliyetini kullandıran arkadaşı hakkında da yasal işlem başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER