© Haber Acıpayam 2022

Beşyıldızspor’dan transfer harekatı

 Denizli 1. Amatör Küme’de yer alan Beşyıldızspor, hedeflerine ulaşmak için kadrosuna yeni isimler katmaya devam ediyor.

Yeni sezonda Denizli 1. Amatör Küme’de, Eskihisarspor, Gökbörü İncilipınarspor, Işıklıspor, Kaplanlarspor, Kızılcaspor, Medelespor ve Tavas Birlikspor’un olduğu grupta mücadele edecek olan ve hedefini SAL olarak belirleyen Beşyıldızspor 2022-2023 sezonunda şampiyonluk hedefleyen Beşyıldızspor kadrosunu; İsa Güner (Kaleci), Zafer Aksoy (Kaleci), Bedirhan Kaya (Stoper), Harun Yılmaz (Stoper), İsmail Hıraözlü (Stoper), Yasin Polat (Sol Bek), Sefa Dursun (Orta Saha) İsmail Timusifu (Orta Saha) Şahin Tıngır (Forvet) gibi isimlerle takviye etti.

“Geçen sene yarım kalan hikayenin tamamlanması adına takıma yeni takviyeler oldu”
Yeni transferlerden Sefa Dursun iyi bir kadro oluştuğuna dikkat çekerek, “Yeni sezonda Beşyıldızspor’a transfer oldum. Burada çok iyi sıcak karşılandım. Burada iyi bir aile ortamı var. Geçen sene yarım kalan hikayenin tamamlanması adına takıma yeni takviyeler oldu. Ben de onlardan birisiyim. Takıma elimden geldiği kadar katkı vermeye geldim. Karakter olarak sahada güçlü dinamik, sağlam oynayan, kendi oyunu ile kazanan bir Beşyıldızspor inşallah lige renk katacak ve hedefine ulaşacaktır. Grubu değerlendirecek olursak, hiçbir takımı hafife almayı talep etmem. Bütün maçı son maç gibi oynayıp iyi oyunla kazanmayı, play off’lara çıkarak oradan da SAL’a çıkmak tek hedefimiz olacak” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER