Bıçakladığı eşini eşarpla boğarak öldüren katil koca hakim karşısına çıktı
ACIPAYAMDenizli’de 2 çocuğunun annesini başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığı için boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldüren katil koca, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasıyla yargılandığı davada ilk kez hakim karşısına çıktı.
Merkezefendi ilçesine bağlı Akkonak Mahallesi'nde 24 Ocak 2023 tarihinde bir apartmanda meydana gelen olayda; bir süredir işsiz olan Sinan Uygun (41), tartıştığı 2 çocuğunun annesi olan tekstil işçisi eşi Ummuhan Zerrin Uygun’u (38) boynundan ve göğsünden bıçakladıktan sonra eşarpla boğarak öldürdü. Katil ardından sığındığı berber dükkanında gözaltına alınarak tutuklanırken, verdiği ifadede de karısını başkasıyla gönül ilişkisi yaşadığını ve kıskandığı için olayı gerçekleştirdiğini itiraf etti.
Katil hakkında eşi kasten öldürme suçundan ağırlaştırılmış müebbetle hazırlanan iddianamenin ardından Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde ilk duruşma görüldü. Duruşmada avukatlar, sanık Sinan Uygun, 16 yaşında A.U. isimli erkek ve 21 yaşında ise İ.U. isminde kız çocukları hazır bulundu.
Katil mahkemede verdiği ifadede eşinin daha önce konuştuğu bir erkekle tekrar ilişki yaşamaya başladığını, bunu gördükten sonra boşanma kararı aldıklarını ve olay geçeside alkol aldıktan sonra öfkelenip cinayeti işlediğini söyledi.
Ölen kadının gönül ilişkisi yaşayan sevgilisi de mahkemede 5 yıldır beraber olduklarını belirtti. Ardından hakim mahkemeyi dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için erteledi.
İlginizi Çekebilir
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.