Birlikte alkol alan iki arkadaşın kavgasında kan aktı: 1 ölü
ACIPAYAMDenizli’de birlikte alkol alan iki arkadaşın arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Tartışma sonucu 62 yaşındaki adam arkadaşı tarafından silahla öldürüldü.
Olay, Serinhisar ilçesi Kocapınar Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Erol Baysal (62), arkadaşı Hüseyin D., ile birlikte kendi evinde alkol almaya başladı. Bir süre sonra ikili arasında başlayan sözlü tartışma kavgaya dönüştü. Hüseyin D., yanında bulunan silahla arkadaşına peş peşe ateş açtı. Silah seslerini duyan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalede bulunan Erol Baysal olay yerinde hayatını kaybetti. Şüpheli Hüseyin D., ise jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Erol Baysal’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Denizli Grup Başkanlığı morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
İlginizi Çekebilir
Acıpayam’da binlerce kişi anma programında buluştu
Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla düzenlenen kapsamlı program, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Mehteran konserinden Yörük kültürü canlandırmalarına, fidan dağıtımından kan bağışına kadar pek çok etkinliğin yer aldığı programda Çanakkale ruhu yeniden yaşatıldı.
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.