© Haber Acıpayam 2022

Bizim çocuklardan TriatlonTürkiye Şampiyonluğu

Büyükşehir sporcuları Denizli’yi gururlandırdıDenizli Büyükşehir Belediyespor sporcusu Azra Selin Sert, 100. Yıl Bölgesel Triatlon Ligi Türkiye Finali müsabakalarında Türkiye Şampiyonu, Ekin Kovan ise Türkiye 2’ncisi olmanın gururunu yaşadı.

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Alanya’da yapılan 100. YılTriatlon Bölgesel Lig Türkiye Finali müsabakalarına Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcuları damga vurdu. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyespor Triatlon Takımı sporcusu Azra Selin Sert,“10 Yaş Kadınlar” kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Ekin Kovan ise “13 Yaş Kadınlar” kategorisinde Türkiye 2’ncisi oldu. Büyük bir başarıya imza atan Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcularını tebrik eden ilk isim Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan oldu. Başkan Zolan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından Alanya’da yapılan Triatlon Bölgesel Lig Türkiye Finali müsabakalarında Denizli Büyükşehir Belediyespor sporcularımız

Azra Selin Sert'in 10 Yaş Kadınlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu; Ekin Kovan'ın 13 Yaş Kadınlar kategorisinde Türkiye 2’ncisi olduğunu sevinçle öğrendim. Bizleri gururlandıran sporcularımızı, antrenörlerimizi yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER