Boşanmak istediği kocasını, kendisini darp edince öldürmüş
ACIPAYAMDenizli’de gece saatlerinde tartıştığı kocasını göğsünden ve karnından bıçaklayarak öldüren kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sürekli kendisini darp eden kocasına dün akşam boşanmak istediğini söyleyen kadının, bunun üzerine öfkelenip evdeki eşyalar ve kendisine zarar vermeye çalışan eşini bıçaklayarak öldürdüğü ortaya çıktı.
Pamukkale ilçesine bağlı 15 Mayıs Mahallesi'nde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre; gece saatlerinde apartmanın birinci katında yaşayan Emel Ener (35), kocası Barış Selahattin Ener’i (55) eline aldığı bıçakla göğsünden ve karnından bıçakladı. Koca kanlar içinde yere yığılırken, şok geçiren Emel Ener, annesini arayarak durumu söyledi. Olay yeri giden anne, karşılaştığı manzara sonrası ihbarda bulundu. Olay yerine giden sağlık görevlileri yere yığılan adamın hayatını kaybettiği belirledi, şok geçiren kadın ise güvenlik güçleri tarafından olay yerinde gözaltına alınarak karakola götürüldü.
Şiddet mi gördünüz sorusuna kafa sallayarak cevap verdi
Karakoldaki işlemleri tamamlanan kadın, ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliye çıkarıldığı sırada eşinizden şiddet mi gördünüz? Sorusuna kafa sallayarak olumlu cevap veren kadın, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İstanbul’da eşiyle takside tanıştıktan sonra 1 sene önce dünya evine girip 6 ay öncede Denizli’ye taşındıkları belirtilen kadının verdiği ifadede, gece saatlerinde eşinin alkol aldığı, kendisinin sürekli darp edildiğini ve bundan dolayı aralarında geçimsizlik olduğunu söylediği yer alırken, boşanmak istediğini belirttikten sonra ise tartışmanın başladığı öğrenildi. Ardından ise bunu hazmedemeyen kocanın evi darmadağın edip eşinin üstüne yürümeye çalıştığı sırada olayın gerçekleştiği ortaya çıktı.
Kocanın otopsi işlemlerinin tamamlanması ardından cansız bedeni Manisa’dan gelecek olan aile yakınlarına teslim edilecek
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.