" Bu gün 1 Mayıs İşçi Bayramı
ACIPAYAMİşçimizin ve emekçimizin günü olan 1 Mayıs İşçi Bayramında Acıpayam Belediye Başkanı Dr. Hulusi ŞEVKAN belediyede çalışan tüm işçilere izin verirken Başkan Yardımcı Hüseyin ERDEM, birim müdürleri ve belediye memurları ile beraber yapımı tamamlanmakta olan Ucarı Mahallemizde bulunan Koku Bahçesinde ağaç dikimi etkinliği gerçekleştirdi.
" Bu gün 1 Mayıs İşçi Bayramı. Benim kendi tanımımla alın teri bayramı. Alın teri ile geçimini sağlayan, alın teri ile yurdunu, insanlığı, dünyayı güzelleştirmeye çalışan tüm işçilerimizin ve emekçilerimizin bayramı kutlu olsun. Benim Yüce Peygamberim der ki “İşçinin alın teri kurumadan önce hakkını ödeyiniz.” Böylesine güzel bir söz üzerine emekçi için, alın teri için fazla söze gerek yoktur. Şunu unutmayalım ki Memleketimiz bir Şehitlerimizin Kanları ile bir de işçimizin, emekçimizin alın teri ile sulanmaktadır. Ben tüm çalışma arkadaşlarıma memleket için döktükleri alın terleri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum. 1 Mayıs alın teri bayramı kutlu olsun." dedi.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.