© Haber Acıpayam 2022

Burnu 3 yerden kırılan Denizlisporlu futbolcu acil ameliyata alındı

Antrenman esnasında aldığı darbe sonucu burnunda 3 ayrı kırık oluşan Denizlisporlu futbolcu Emirhan Kaşçıoğlu, Denizli Özel Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleşen ameliyatla eski sağlığına kavuştu.

Denizlispor forması giyen Emirhan Kaşçıoğlu, Çarşamba günü gerçekleşen idmanda burnuna şiddetli darbe aldı. Darbe sonucu genç futbolcu şekil bozukluğu ve burun tıkanıklığı şikayetleri ile Özel Denizli Cerrahi Hastanesine başvurdu. Yapılan muayene ve tetkikler sonucunda Kaşçıoğlu’nun burnunun 3 ayrı kırık olduğu ve burun içi orta bölmesindeki boşluğun bir tarafının tamamen tıkandığı tespit edildi. Kaşçıoğlu’nu acil ameliyata alan Kulak Burun Boğaz Hastalıkları uzmanı Op. Dr. Tuna KENAR, nefes alabilen dış görünüşü düzgün bir burun elde edildiğini ve hastayı ertesi gün sağlıklı bir şekilde taburcu ettiklerini belirtti. Ayrıca, Op. Dr. Kenar, hastayı yakından takip edip, gerekli tedavilerle en kısa sürede sahalara dönmesi için gayret göstereceklerini söyledi.

Op. Dr. Kenar, burun travması sonucu gelişen burun kırığında burun dış kısmında şekil bozukluğu, burun orta bölmesinde eğrilik, burun içinde şişlik ve kanamaya bağlı burun tıkanıklığı oluşabileceğini ifade etti. Burun kırığı sonrası ilk birkaç gün içinde KBB Hastalıkları uzmanına başvurulması gerektiğini vurgulayan Op. Dr. Kenar, şekil bozukluğu ve burun orta bölmesi eğriliğinin şiddetine göre poliklinikte veya ameliyathanede yapılan erken müdahale ile hastanın ileride burun orta bölmesi eğriliği düzeltme veya burun estetiği ameliyatı olmasına gerek kalmayacağına dikkat çekti.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER