© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir 14 ilçede karla mücadele ediyor

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm önlemleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı 14 ilçede mücadele başlatırken, ortaya çıkan kartpostallık kar manzaraları ise büyük beğeni topladı.

Büyükşehir 14 ilçede karla mücadele ediyor

Yollarda karla mücadele, parklarda kar keyfi

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm önlemleri alan Denizli Büyükşehir Belediyesi, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışına karşı 14 ilçede mücadele başlatırken, ortaya çıkan kartpostallık kar manzaraları ise büyük beğeni topladı.

Denizli'de beklenen kar yağışına karşı tüm hazırlıklarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle yüksek kesimlerdeki bölgelerde etkili olan kar yağışına karşı mücadele ediyor. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri Acıpayam, Baklan, Babadağ, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Honaz, Güney, Kale, Pamukkale, Serinhisar ve Tavas ilçelerinin özellikle yüksek kesimlerindeki mahallelerinde karla mücadele çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabaha karşı başlatılan çalışmalar kapsamında 16 ekip toplam 30 araçla karla mücadele çalışmasında yer alıyor.

Kartpostallık kar manzaraları

Denizli'de başlayan kar yağışıyla birlikte şehrin büyük bir bölümü beyaza bürünürken, ortaya çıkan kartpostallık kar manzaraları büyük beğeni topladı. Denizli Büyükşehir Belediyesinin hizmete sunduğu park ve yeşil alanlarda karın ve manzaranın tadını çıkaran vatandaşlar bol bol hatıra fotoğrafı çekti, kartopu oynayıp gönüllerince eğlendi.

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER