Büyükşehir, Acıpayam’da hizmet destanını sürdürüyor
ACIPAYAMAcıpayam ilçesinin en yoğun kullanılan güzergahlarından Huzur Bulvarı, Çarşı Cami Caddesi ve Namık Kemal Caddesi’nde geçen ay sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Çamlık Caddesi’ni modern ve konforlu hale getiriyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesinin Acıpayam ilçesinde sürdürdüğü sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’a Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, AK Parti Acıpayam İlçe Başkanı Fikret Gümüş, belediye meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Geçen ay ilçe merkezindeki Huzur Bulvarı, Çarşı Cami Caddesi ve Namık Kemal Caddesi’nde tamamladıkları sıcak asfaltın ardından Çamlık Caddesi’nde başladıkları asfalt döküm çalışmalarını inceleyen Başkan Zolan, burada çalışanlara kolaylıklar diledi. Bir süre asfalt döküm makinesi kullanan Başkan Zolan esnafa da hayırlı işler dileyip vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
“Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor”
Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Acıpayam ilçesinde yenilenmesi gereken yollar olduğunu belirterek, özellikle altyapısı tamamlanan güzergahlarda yol konforunun bozulduğunu, vatandaşların bu yolların yenilenmesi konusunda yoğun taleplerinin olduğunu anlattı. Bu kapsamda Acıpayam merkezdeki birçok caddede yenileme işlemini başlattıklarını ifade eden Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Acıpayam zaten kendini geliştirmiş güzel bir ilçemiz, her geçen gün de büyüyor. İlçemizin bu yürüyüşüne katkı sağlamak, vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, konforunu artırmak ve trafik güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak için bu çalışmaları yapıyoruz. Emek veren herkese teşekkür ediyorum. Acıpayam’ımız hak ettiği hizmetleri alıyor. Allah’ım yolumuzu açık etsin, birlik ve beraberliğimiz daim olsun.”
İlginizi Çekebilir
Okul müdürünü üç çocuğunun gözü önünde vurduğu anları kayda aldırdı
Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde üç çocuğunu okula götürmek için arabasına bineceği sırada silahlı saldırıya uğrayan okul müdürü, bacaklarından yaralandı. Çocukların gözü önünde müdürü vuran saldırgan, o anları kayda aldırdı.
Gece kaza yapan iki gencin cenazesi sabah bulundu
Denizli’de gece saatlerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dereye uçtu. Kaza yapan gençlerin cansız bedenleri sabah saatlerinde bulundu.
Çekirdeksiz üzümler koruma altında
Denizli’nin Buldan ilçesinde yetiştirilen meşhur çekirdeksiz Sultaniye üzümler, örtü altına alınarak korunuyor.
Soba kurbanı anne kızdan geriye hatıralar kaldı
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde aynı evde yaşayan 94 yaşındaki anne ve özel birey kızı, sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti. Yaşama birlikte tutunan anne kızdan geriye birlikte çekilmiş fotoğrafları kaldı.
7 yıl sonra yine kayboldu
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra geri dönmeyen kişi için ailesi kayıp başvurusu yaptı. Belediyeden emekli olan şahsın, 7 yıl öncede kaybolup 3 gün sonra bulunduğu belirlendi.
Okuldan eve dönmeyen Efna'dan 6 gündür haber alınamıyor
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde 2 Ekim Perşembe günü okuldan çıktıktan sonra evine geri dönmeyen 12 yaşındaki Efna Akgül'den 6 gündür haber alınamıyor.