Büyükşehir basın çalışanlarını ağırladı
ACIPAYAMDenizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği gecede Basın Bayramı’nı kutladı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk basınında sansürün kaldırılmasının 112. yıldönümü dolayısıyla basın çalışanları için program düzenledi. Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası’nda düzenlenen programa, Denizli Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık, Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, Denizli Yeni Medya Yayıncıları Derneği (YENİMEDYADER) Başkanı Serkan Urgancı, Basın İlan Kurumu Denizli İl Müdürü İdris Cirit ile Denizli’de yayın yapan yerel ve ulusal medya kurumları temsilcileri ve çalışanları katıldı. Teleferik ile Bağbaşı Yaylası’na çıkan basın mensupları burada Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçılarının kendileri için hazırladığı müzik dinletisi etkinliğine katıldı.
Karaçay: Bir an önce internet ve basın yasası çıkarılmalı
Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Muhammet Karaçay, basında sansürün kaldırılışının 112. yıldönümü vesilesiyle bir araya geldiklerini belirterek, buruk bir biçimde Basın Bayramı’nı kutladıklarını belirtti. Karaçay, “Bir an önce internet ve basın yasasının çıkartılmasını istiyoruz. Bu konuda TBMM’de görev yapan milletvekillerimize büyük görevler düşüyor. Bu nedenle buruk geçirdiğimiz Gazeteciler Bayramı hepimize kutlu olsun” dedi.
“Hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz”
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Erdal Işık ise, Başkan Osman Zolan’ın ani bir program nedeniyle programa katılamadığını belirterek, selamlarını iletti. Mesai gözetmeksizin halkın doğru haber alması için görev yapan tüm basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutlayan Işık, “Bu işin asıl zorluğunu sizler çekiyorsunuz. Bu anlamlı günde Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak sizleri misafir etmekten dolayı çok mutluyuz. Denizli’nin ortak menfaatleri doğrultusunda hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Meslek hayatınızda hepinize başarılar diliyorum” diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.