© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Belediyespor Türkiye Şampiyonu

13-16 Temmuz tarihleri arasında Şanlıurfa’da düzenlenen Türkiye Ümit-Genç ve 21 Yaş Altı Karate Şampiyonası/Avrupa Kupası Milli Takım Seçme Müsabakalarına Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Takımı damgasını vurdu. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı sporcusu Damla Su Türemen, Genç Bayanlar Kata Milli Takım seçmelerinde birinci olurken, Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı da Genç Bayanlar Kata Kategorisinde “takım” olarak Türkiye Şampiyonu oldu. Genç karateciler Damla Su Türemen, Peri Koyuncu ve Aslı Başak Pehlivan’dan oluşan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Karate Takımı, final müsabakasında Gaziosmanpaşa Belediyesi Spor Kulübü'nü mağlup ederek, önümüzdeki ay Finlandiya’da yapılacak olan Avrupa Şampiyonası’nda Denizli ve Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.

 

Başkan Osman Zolan’dan tebrik

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, seçme müsabakalarında başarılı sonuçlar alan sporcuları kutlayarak, katılacakları Avrupa Şampiyonası’nda başarılar diledi. Başkan Zolan, “Çok şükür bizim çocuklar yine yüzümüzü güldürdü ve başarılı bir sonuç daha aldılar. Denizlimizi ve ülkemizi Avrupa’da temsil etme hakkı kazandılar. Bu gurur hepimizin, yaptığımız yatırımların karşılığını görmek hepimizi çok mutlu ediyor. İnşallah sporcularımız Avrupa Şampiyonası’ndan da başarılı sonuçlar alır ve orada İstiklal Marşımızı gururla okuyup, şanlı bayrağımızı dalgalandırırlar. Genç sporcularımızı, antrenör ve idaricilerimizi tebrik ediyor bir kez daha Avrupa Şampiyonası’nda şehrimizi ve ülkemizi temsil edecek evlatlarımıza yürekten başarılar diliyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

Acıpayam - Dalaman yolu ulaşıma kapandı

Denizli’de şiddetli yağışların ardından meydana gelen heyelan nedeniyle Acıpayam – Dalaman karayolunun ulaşıma kapandığı bildirildi.

TÜM HABERLER