© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir Belediyespor’dan 2 Türkiye Şampiyonluğu

2 Türkiye Şampiyonluğu ile Denizli’yi bir kez daha gururlandıran Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı 3 sporcusunu Milli Takıma gönderecek.Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından Kocaeli’nin Gebze ilçesinde Açık Su Yüzme Şampiyonası düzenlendi. Türkiye Bireysel Açık Su Yüzme Şampiyonası’na katılan Denizli Büyükşehir Belediyespor Yüzme Takımı sporcusu İbrahim Burhan 1000 metre erkekler serbest stilde; Emine Doğa Aktaş ise 1000 metre kızlar serbest stilde Türkiye Şampiyonu oldu. Berkay Çağdaş Ülker ise 1000 metre erkekler serbest stildeTürkiye 6’ncısı oldu. Denizli Büyükşehir BelediyesporYüzme Takımı sporcuları aldıkları başarılı derecelerle Açık Su Milli Takımı’na seçilmeye hak kazandı.

 

Bizim çocuklardan bir şampiyonluk daha

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, aldıkları derecelerle kenti bir kez daha gururlandıran İbrahim Burhan, Emine Doğa Aktaş ve Berkay Çağdaş Ülker’i tebrik ederek antrenörleri Çiğdem Ekmekçi ve Yusuf Başar’ı kutladı. “Şehrimizin çocuklarıyla gurur duyuyoruz” diyen Başkan Zolan, “Sporcularımızın başarısı inşallah devam eder, şehrimizi ve ülkemizi başarıyla temsil ederler. Bizler gençlerimize, geleceğimize destek olmayı, onların önünü açmayı sürdüreceğiz. Sporcularımız bir kez daha tebrik ediyor, ailelerimize, antrenörlerimize ve tüm idarecilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti

Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.

Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu

Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.

Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı

Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.

Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti

Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.

Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu

Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.

Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın

Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.

TÜM HABERLER