Büyükşehir çalışıyor, Çivril daha da güzelleşiyor
ACIPAYAMBaşkan Zolan, Çivril’de üstyapı yatırımlarını incelediÇivril ilçesinde hayata geçirdikleri üstyapı yatırımlarını inceleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi Başkanı Osman Zolan, kentin dört bir yanında hizmet destanları yazmaya devam ettiklerini vurgulayarak, “Çivril’imizi daha da güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,Büyükşehir Belediyesinin Çivril ilçesinde bulunan İsmet İnönü Caddesi’nde gerçekleştirdikleri üstyapı çalışmalarını inceledi. Başkan Osman Zolan’aÇivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, AK Parti Çivril İlçe Başkanı Halit Ertuğrul,Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Büyükşehir Belediyesinin İsmet İnönü Caddesi’nde hayata geçirdiği üstyapı yatırımını inceleyerek bir süre asfalt serim makinesi kullanan Başkan Osman Zolan, çalışanlara kolaylıklar diledi. Vatandaşların büyük memnuniyetiyle karşılaşan Başkan Osman Zolan incelemenin ardından hemşehrileriylesohbet ederek dertlerini dinledi. Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasının ardından tüm ilçe ve mahallelerde ihtiyaçları yerine getirmek için gayret sarfetmeye devam ettiklerini belirterek, “Ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz” dedi.
Yağmur suyu hatları da döşendi
Bugüne kadar birçok sorunu çözdüklerini ve daha yapılması gereken işlerin de olduğunu kaydeden Başkan Zolan, “Altyapı çalışmalarından, üstyapıya, spor alanlarından yeşil alanlara Çivril ilçemizde birçok hizmetler yaptık. Çivril’imiz Denizli’mizin parmakla gösterilen ilçelerinden birisi. Çivril’imizi daha da güzelleştirmek için gece gündüz çalışıyoruz” dedi. Üstyapı çalışmalarını tamamladıkları İsmet İnönü Caddesi’nin ilçenin ana girişlerinden birisi olduğuna dikkati çeken Başkan Zolan, “Burada yağmur suyu hatlarının olmaması sebebiyle yağmurda su göllenmeleri ve ulaşım konusunda sıkıntılar yaşanıyordu. Çivril ilçesi düz bir alanda, yağmur suyunu çözmek çokkolay değil. Teknik ekipteki arkadaşlarımız yoğun bir çalışma yaptı ve daha önce merkezde yaptığımız çalışmalara İsmet İnönü Caddemizi de ekleyerek yağmur suyu hatlarımızı döşedik” diye konuştu.
“Allah’ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun”
Yağmur suyu hatlarının döşenmesinin ardından yolun bozulduğunu anlatan Başkan Zolan, “Önceki yol da standartların çok altındaydı. Çivril’imize yakışır şekilde, kaldırımlarıyla beraber yeni bir üstyapı çalışması yaptık. Kaldırımlarıyla, sıcak asfaltıyla, yağmur suyu hatlarıyla caddemiz vatandaşlarımızı sıkıntıdan kurtaracak. Vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Allah’ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun. İnşallah yarınımız bugünden daha güzel olsun” ifadelerini kullandı.
İlginizi Çekebilir
Motosikletiyle yaya geçidinden geçmek isten adam hayatını kaybetti
Denizli'de kırmızı ışıkta yaya geçidinden karşıya geçmek isteyen motosiklet sürücüsü, yeşil ışıkta hareket eden ekmek kamyonetiyle çarpışması sonucu hayatını kaybetti.
Gümüşdere Obruğu yeniden suya kavuştu
Tavas ilçesine bağlı Gümüşdere Mahallesi sınırlarında yer alan Gümüşdere Obruğu, son yağışların ardından yeniden suyla doldu. Yıllar sonra eski görünümüne kavuşan obruğun turizme kazandırılması hedefleniyor.
Yüzyılın Konut Projesinde Denizli Kura Çekimi yapıldı
Yüzyılın Konut Projesi Denizli Kura Çekimi Töreni'ne katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Denizli’de inşa edilecek 6 bin 370 konutun tamamı yatay mimari esas alınarak, şehrimizin geleneksel dokusuna ve yerel dokusuna uygun bir estetikle yükselecek" dedi.
Evde bakım personeli görev yolunda hayatını kaybetti
Denizli Büyükşehir Belediyesi Evde Bakım Hizmetleri personeli Kadriye Şakır, görev için çıktığı yolda geçirdiği trafik kazasının ardından bir haftalık yaşam mücadelesini kaybetti.
Denizli’de kayganlaşan yolda tırın dorsesi yola savruldu
Denizli’de etkili olan yağmur, trafik kazasını beraberinde getirdi. Denizli-Salihli karayolu üzerinde meydana gelen kazada, kayganlaşan yolda kontrolden çıkan bir TIR’ın dorsesi yola savruldu.
Kuruyemiş fabrikasında korkutan yangın
Denizli’nin Serinhisar ilçesinde bulunan kuruyemiş fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu söndürüldü. Yangında can kaybı ve yaralanma yaşanmazken iş yerinde maddi hasar meydana geldi.