© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, Denizli’ye gelen depremzedelerin de yaralarını sarıyor

 

Türkiye’yi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm imkanlarını seferber eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesine gönderdiği yardım tırlarının yanında yüzlerce ekip, iş makinesi ve aracı ile de afetin yaralarını sarmaya devam ediyor. Bunların yanında Denizli Büyükşehir Belediyesi deprem bölgesinden Denizli’ye gelen afetzedelere de kucak açıyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, kentte misafir olan afetzedelerin ayakkabıdan monta tüm giyim eşyaları ile ihtiyacı olan gıda malzemelerini karşılamak için Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir merkez oluşturdu. Denizli’ye geldikten sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığına (AFAD) kaydını yaptıran afetzedelerin giyim ve gıda ihtiyaçları söz konusu merkezden karşılanıyor.

 

Büyükşehir tüm imkanlarını seferber ediyor

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak tüm imkanlarını seferber etmeye devam ettiklerini söyledi. Deprem bölgesinden kente gelen afetzede vatandaşlara da kucak açtıklarını kaydeden Başkan Zolan, “Deprem bölgesinden Denizli’mize gelerek misafir olan tüm kardeşlerimizin giyim ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir merkez oluşturduk. Burada insanlarımızın tüm giyim malzemeleri ve gıda ihtiyaçlarını karşılayacağız. AFAD’a kaydını yaptıran kardeşlerimiz ihtiyaç duydukları ürünleri buradan temin edecek. Vatandaşlarımıza sahip çıkmaya depremin yaralarını hep birlikte sarmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

59 yıl sonra amatöre düşen Denizlispor'da fatura personele kesildi

Bir zamanlar Süper Lig'de mücadele eden ve UEFA Kupası'nda Türkiye'yi temsil eden Denizlispor, TFF 3. Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düştü. 59 yıl sonra amatöre gerileyen Denizli ekibinde fatura personele kesildi. 3 aydır maaşlarını alamayan personellerin 5'i hariç tamamı işten çıkartıldı. Tazminatlarını da alamayan personeller zor durumda kaldı.

Önüne kıran otomobile çarpan motosikletli işadamı hayatını kaybetti

Denizli’de aynı istikamette seyir halinde olan ve dönüş için ani manevra yapan otomobile çarpan motosikletli işadamı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İşadamının yola düşüp metrelerce savrulduğu kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Tır, kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile çarptı: 6 yaralı

Denizli’nin Tavas ilçesinde kırmızı ışıkta bekleyen otobüs ve otomobile tırın çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.

Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı

Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor

Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.

Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti

Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti

TÜM HABERLER