Büyükşehir depremzedeler için seferber
ACIPAYAMDenizli'de geçen yıl 5,5 büyüklüğünde depremle sarsılan Acıpayam ilçesinde depremzedeler için seferber olan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yapımı tamamlanan 440 konutluk TOKİ bölgesinin alt ve üst yapı çalışmasını tamamladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ yeni yerleşim alanı TOKİ konutlarının içme suyu iletim hattı ve kanalizasyon kollektör hatları için bölgeye 2 bin 100 metre içme suyu iletim hattı ile 2 bin 600 metre kanalizasyon kollektör hattı döşedi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ise, TOKİ konutlarına ulaşımı sağlayan yola toplam bin 500 ton sıcak asfalt dökerken, modern kaldırımları ile örnek bir cadde haline getirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı da, trafiğin güvenli ve düzenli bir şekilde akışının sağlanması, can ve mal kaybına neden olacak kazaların en aza indirilmesi ve işaretlemelerin eksiksiz tamamlanması çalışmaları kapsamında sıcak asfalt kaplanan caddenin yol çizgi çalışmasını gerçekleştirdi.
"Tek derdimiz var milletimizehizmet etmek"
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin 19 ilçesi 616 mahallesinde, nerede neye ihtiyaç varsa canla başla çalıştıklarını söyledi. Acıpayam ilçesinde deprem sonrası yapımı tamamlanan TOKİ Konutlarının bir süre önce alt yapısını tamamladıklarını, burada ulaşımı sağlayan ana yolu da sıcak asfaltla buluşturduklarını kaydeden Başkan Zolan, vatandaşların ayağının yazın toza kışın ise çamura değmeyeceğini vurguladı. Başkan Osman Zolan, şöyle konuştu: "Bizim tek derdimiz var milletimize hizmet etmek. Vatandaşlarımızın derdine derman olup, isteklerini, ihtiyaçlarını en kısa sürede yerine getirmek. Bunun için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Acıpayamımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.