© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir DESKİ’denTavas-Sarıabat’a 15.250 m içme suyu hattı

Tavas ilçesinin SarıabatMahallesi’nde altyapı atağı başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgeye 15.250 m içme suyu hattı döşeyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü, Tavas İlçesinin Sarıabat Mahallesi’nde alt yapı atağı başlattı. Vatandaşların modern ve sağlıklı bir alt yapıya kavuşması için çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ,bu kez Tavas İlçesinin Sarıabat Mahallesi’nde ömrünü tamamladığı için sürekli arıza yapan içme suyu hatlarına el attı. Uzun yıllar önce döşenen içme suyu borularını yeni nesil, uzun ömürlü polietilen borularla değiştirmek için Sarıabat Mahallesi’nde çalışma başlatan Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, bölgeye toplamda 15.250 metre içme suyu hattı döşeyecek. Denizli’de hayata geçirdikleri altyapı projeleriyle geleceğe yatırım yaptıklarını belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Su hayattır. Suyumuzu, dolayısıyla geleceğimizi güvence altına almak için şehrimizin dört bir tarafında altyapı yatırımları yapmaya devam ediyoruz. Söz verdiğimiz gibi Sarıabat Mahallemizde de ömrünü tamamladığı için sık sık arızlara neden olan içme suyu hatlarımızı baştan aşağı değiştiriyoruz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

İlginizi Çekebilir

Cankurtaran’da yanan bölgenin ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde hafta sonu meydana gelen yangında zarar gören alanın ağaçlandırılması için çalışmalara başlandı.

Buldan’da çıkan orman yangını kısa sürede kontrol altına alındı

Denizli’nin Buldan ilçesinde çıkan orman yangını ekiplerin kısa sürede müdahalelerin ardından kontrol altına alındı.

Kalınlaşan kalp damar duvarına alkolü tedavi

Denizli Özel Tekden Hastanesine nadir görülen bir kalp rahatsızlığı olan tıkayıcı kalp duvarı kalınlaşmasına bağlı nefes darlığı şikayetiyle gelen hasta, kalınlaşmış kalp duvarına saf alkol enjekte edilerek yapılan operasyon ile sağlığına kavuştu.

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

TÜM HABERLER