© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ihtiyaç sahibi aileleri unutmadı

Her yıl geleneksel hale getirdiği Ulu Camii yanındaki iftar çadırının yanı sıra ramazan ayı boyunca her gün farklı mahallelerde kurduğu gönül sofralarında binlerce vatandaşı bir araya getiren Denizli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi aileleri de unutmadı.Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda içerisinde temel gıdaların bulunduğu 25 bin gıda paketiniihtiyaç sahibi ailelere ulaştırarak, onları bu yıl da yalnız bırakmadı.Gıda paketleri ramazan ayı boyunca Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazanın Denizli’de güzelliklerle geçtiğini söyledi. Her gün binlerce vatandaşla aynı sofrayı paylaştıklarını anlatan Başkan Zolan, “İki yıl aradan sonra hemşehrilerimizle yine aynı sofralarda buluşmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

 

"Ramazan paylaşmak ve yardımlaşmaktır"

 

11 ayın sultanı ramazanın yardımlaşma, birlik ve beraberliğin en özel günleri olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, konuşmasına şöyle devam etti: "Ramazan paylaşmak ve yardımlaşmak demektir. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı bu yıl da yalnız bırakmadık ve bir nebzede olsa ihtiyaçlarını karşılamak için ramazan paketlerini kendilerine ulaştırdık. Vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini karşılamak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah’ım birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.”

 

 

 

İlginizi Çekebilir

İnat etti, 700 rakımda muz yetiştirdi

Denizli'nin Buldan ilçesinde dokumacılık yapan Hasan Esen, 2 yıl önce Kuşadası'ndan askerlik arkadaşının getirdiği muz fidanıyla başladığı mücadelesinde mutlu sona ulaştı.

Pili bu kez çocuklar değil yetişkin bir kişi yuttu

Denizli’de 39 yaşındaki hastanın yuttuğu pil, yapılan operasyonla midesinden çıkartıldı. Çocuklar ve ileri yaş grubunda daha sık görüldüğüne yabancı cisim yutma vakalarının nadir örneklerinden birisinin yaşandığı olayda acil müdahale hayat kurtardı.

Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Denizli'de doğum günü partisinden dönen nişanlı çift, ağaca saplanan otomobilde can verdi. Alkollü olduğu iddia edilen sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek ağaca çarptığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı.

Ayva üretiminde kalıntısız tarım için üreticilere tuzak dağıtıldı

Denizli’de nar, ayva ve üzüm bağlarında kalıntılarla mücadele amacıyla üreticilere Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Akdeniz meyve sineği zararlısına karşı feromon-tuzak dağıtıldı.

Modifiye araç meraklıları Babadağ’da buluşuyor

Denizli’nin Babadağ Belediyesi modifiye araç meraklılarını bir araya getirecek büyük bir festivale ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 24 Ağustos’ta gerçekleşecek festivalde gösteriler, müzik ve eğlence bir arada olacak.

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

TÜM HABERLER