© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ilan ve reklam vergi mükelleflerine duyuru

Büyükşehir ilan ve reklam vergi mükelleflerine duyuru / Tahsilat vezneleri cumartesi günü açık olacakDenizli Büyükşehir Belediyesi, ilan ve reklam vergi mükellefleri için 29 Şubat 2020 Cumartesi günü tahsilat veznelerini açık tutacak.

Büyükşehir ilan ve reklam vergi mükelleflerine duyuru

Tahsilat vezneleri cumartesi günü açık olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilan ve reklam vergi mükellefleri için 29 Şubat 2020 Cumartesi günü tahsilat veznelerini açık tutacak.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilan ve reklam vergi mükelleflerinin mağduriyet yaşamaması için ilave tedbir aldı. İlan ve reklam beyanı ve ödemesinin Şubat ayı sonunda sona erecek olmasından dolayı 29 Şubat Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyesi tahsilat vezneleri açık tutulacak. Denizli Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların yoğunluk yaşamaması için işlemlerini son güne bırakmaması tavsiyesinde bulundu.

İlginizi Çekebilir

Denizli için sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de su seviyesi artan derelerde köprüler zarar gördü

Denizli’nin Acıpayam ve Çameli ilçelerinden geçen Kanlı Çay ile Karanfilli Çayı’nda yoğun yağış sonrası su seviyesi yükseldi. Taşkın nedeniyle bazı köprü ayakları zarar görürken, köprüsüz yollarda ulaşım durma noktasına geldi.

Denizli’ye kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağışlar nedeniyle sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksama uyarısında bulundu.

Denizli’de üç aracın karıştığı kazada 1 kişi ağır yaralandı

Denizli’de üç aracın kavşakta çarpıştığı kazada bir kişi ağır yaralandı.

Kereste makinesinden fırlayan parça işçinin ölümüne neden oldu

Denizli'de kereste fabrikasında arızalanan makineden fırlayan kereste kafasına çapan işçi yaşamını yitirdi.

Sosyal medyada tanıştığı mobilya ustasını öldüren genç tutuklandı

Denizli’de 3 çocuk babası mobilya imalatçısının kamyonetinde bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Emniyetteki sorgusunda susma hakkını kullanan zanlı tutuklandı.

TÜM HABERLER