© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ile güvenli ve konforlu yollar

Büyükşehir’in asfalt seferberliği sürüyorDenizli Büyükşehir Belediyesinin bu sezon 500 km’nin üzerinde asfalt yol hedefiyle başlattığı seferberlik sürüyor. Çardak ilçesinde hemşehrileriyle kucaklaşarak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Osman Zolan, Denizli’nin dört bir tarafında yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla vatandaşları daha güvenli ve konforlu yollara kavuşturduklarını vurguladı.

Denizli'de hayata geçirdikleri ulaşım yatırımlarıyla vatandaşların daha kaliteli, güvenli ve konforlu seyahatini sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni sezonda planladığı 500 kilometreyi kapsayan asfalt çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan bu kapsamda Çardak ilçesinin Çaltı ve Gölcük mahallelerinde hayata geçirdikleri asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Çardak Belediye Başkanı Hüsnü Yılmaz, AK Parti Çardak İlçe Başkanı Özgür Aksöğüt, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Çalışanlara kolaylıklar dileyen Başkan Zolan bir süre yolda incelemede bulundu. Başkan Zolan burada yaptığı açıklamada Çardak ilçesinde yaptıkları yatırımları incelemek üzere ziyaret gerçekelştridiklerini belirterek, “Çardak’ta gerçekten çok güzel işler yaptık, inşallah yapmaya da devam edeceğiz” dedi. Bu sezon başlattıkları asfalt seferberliği ile 500 kilometrenin üzerinde yol yapmayı hedeflediklerini işaret eden Başkan Zolan, “Çok şükür hedefimize her gün bir adım daha yaklaşıyoruz. İnşallah eylül ayı sonuna geldiğimizde bu hedefi yakalamış olacağız” diye konuştu.

 

Riskler bertaraf edildi

 

Denizli’de ihtiyaç bulunan ve öncelikli olan her yerde asfalt yapılmasıyla ilgili seferber olduklarını vurgulayan Başkan Zolan, “Allah’ım işlerimizi kazasız belasız tamamlamayı nasip eylesin. Şu an Çaltı Mahallemizin içinden geçen ve çevre mahallelerimizin de transit geçişlerinde yoğun olarak kullandığı yoldayız. Bu yolumuz daha önce dar ve yoğun trafik olduğu için risk taşıyordu. Bu riski bertaraf etmek için bu güzergahın çevre yolu olması gerekiyordu. Toplamda 2 kilometrelik olan bu çevre yolumuzun son 1 km’lik kısmının da asfaltını tamamlayarak yol konforu ve can güvenliği noktasında önlemimizi almış oluyoruz. Bunun yanında Gölcük Mahallemizde de 2,2 km’lik asfalt yol çalışmamızı tamamladık ve vatandaşlarımızın taleplerini karşılayarak yolumuza devam ediyoruz. Şehrimize, Çardak ilçemize, Çaltı ve Gölcük Mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun.”

 

Başkan Zolan hemşehrileriyle kucaklaştı

 

Başkan Osman Zolan incelemerlerin ardından Çaltı ve Gölcük Mahallelerinde hemşehrileriyle kucaklaştı. Bir süre vatandaşların istek ve dertlerini dinleyerek tek tek not alan Başkan Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı. Mahalle sakinlerine güzel karşılama ve ev sahipilikleri için teşekkür eden Başkan Osman Zolan, bir ve beraber oldukları sürece aşamayacakları engel, varamayacakları hedef, yapamayacakları hiçbir iş olmadığını söyledi.

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER