Büyükşehir ile yaz konseri coşkusu Akvadi’de
ACIPAYAMDenizlililer, Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Yaz Konserleri programında birbirinden değerli müzisyen ve sanatçılarla buluşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Akvadi’de düzenlenen konsere katılan vatandaşlar unutulmaz bir akşam yaşadı.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserleri tüm hızıyla devam ediyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Sanatçısı Işıl Koç’un sahne aldığı yaz konseri bu kez Akvadi’de düzenlendi. Müzikseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konsere çok sayıda vatandaş katıldı. Konservatuar Sanatçısı Koç’un seslendirdiği özellikle sevilen popüler şarkı ve dillere pelesenk olmuş efsane şarkılar büyük beğeni alırken vatandaşlar eserlere hep bir ağızdan eşlik etti. Konsere gelenler unutulmaz bir akşam yaşarken, yaklaşık 2 saat süren programda müziğin coşkusu Akvadi’yi sardı. Hareketli şarkılara oynayarak eşlik eden vatandaşlar renkli görüntüler oluşturdu.
Cuma ve Cumartesi akşamı TRT sanatçısı Ali Çakar sahne alacak
Öte yandan 20 Eylül’e dek sürecek Denizli Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde 28 Temmuz Cuma akşamı saat 21.00’de İncilipınar Parkı’nda, 29 Temmuz Cumartesi akşamı saat 21.00’de ise Adalet Parkı’nda TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Ali Çakar sahne alacak. Ücretsiz gerçekleştirilen konserlere tüm vatandaşların davetli olduğu belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.
Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti
Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor
Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.
Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu
Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.
Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı
Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.
Cevizin başkenti artık Denizli
Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.