Büyükşehir Kovid-19 tedbirlerini sıkı tutuyor
ACIPAYAMKovid-19 tedbirlerini elden bırakmayan Denizli Büyükşehir Belediyesi sokağa çıkma kısıtlaması süresince yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarını sürdürdü. Ekipler vatandaşların sağlığı için 4 gün boyunca kentin dört bir yanını yıkayıp dezenfekte etti.
Koranavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında alınan sokağa çıkma kısıtlaması ile birlikte vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için yoğun çaba harcayan Denizli Büyükşehir Belediyesi, salgınla mücadele çalışmaları kapsamında yıkama ve dezenfeksiyon işlemlerine ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda şehrin yoğun olarak kullanılan cadde ve meydanlarında yıkama ve dezenfeksiyon işlemleri gerçekleştiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi'ne bağlı ekipler 23-26 Nisan tarihleri arasında belirlenen birçok noktada çalışma yaptı. Tespit edilen yol ve tüm kaldırımlarını sabunlu suyla yıkayan ekipler otobüs duraklarını da Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü tarafından ruhsatlı virüsidal etkili biyosidal ürünlerle dezenfekte etti.
Cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor
23 Nisan 2020 Perşembe günü Atatürk Caddesi ile yıkama ve dezenfeksiyon çalışmalarına başlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 4 günlük programında Selçuk Caddesi, 357 Sokak, Dört Çeşme Mevkii, Eski Sarayköy Caddesi, Enver Paşa Caddesi, Saltak Caddesi, Doktorlar Caddesi, Şehit Şükrü Sokak, Cumhuriyet Caddesi, Ahi Sinan Caddesi, Merkezefendi Caddesi, 505 Sokak, Lozan Caddesi, Devrim Caddesi ve Dumlupınar Caddesi'nde temizlik ve hijyen çalışması yaptı.
İlginizi Çekebilir
Memleketine dönerken kazada ölen yaşlı adam son yolcuğuna uğurlandı
Muğla'nın Dalaman ilçesinden memleketi Acıpayam'a giderken geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden yaşlı adam, düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Mantar toplamaya gidip kaybolan dağcıyı arama çalışmaları 6 gündür devam ediyor
Denizli’nin Pamukkale ilçesindeki evinden mantar toplamak için yaylaya giden 70 yaşındaki dağcıdan 29 Nisan Salı gününden beri haber alınamıyor. AKUT ve gönüllü kuruluşların 6 gündür bölgede yaptıkları çalışmalarda herhangi bir ize rastlayamadı ve arama çalışmaları devam ediyor.
Kaza maliyeti nedeniyle bunalıma giren yaşlı adam 6 aylık yaşam mücadelesini kaybetti
Denizli'nin Kale ilçesinde karıştığı bir trafik kazası nedeniyle 100 bin lira ödemesine karar verilen yaşlı adam, borcu ödemeyeceğini düşünerek kireç çözücü içti
Vahşeti yaşayan 2 yaşındaki bebek hastanelik oldu
Denizli'de annesinin erkek arkadaşı tarafından dövüldüğü iddia edilen 2 yaşındaki bebek, vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. Hayati tehlikesi bulunan bebek tedavi altına alındı.
Trafikte akrobatik hareketler yapan motosikletliye 86 bin lira ceza kesildi
Denizli’de akrobatik hareketler yaparak trafiğe tehlikeye atan ehliyetsiz motosiklet sürücüsüne, emniyet ekipleri tarafından 86 Bin TL’lik cezai işlem uygulandı.
Yağışlı hava ve sürat, kazayı beraberinde getirdi: 1’i ağır 8 yaralı
Denizli’de yağışlı hava ve sürat nedeniyle meydana gelen kazada 3 araç birbirine girdi. 2 aracın kullanılamaz hale geldiği kazada 1’i ağır 8 kişi yaralandı.