© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, öğrenim yardımı sonuçlarını açıkladı

Büyükşehir'den öğrencilere 25 milyon TL destekDenizli Büyükşehir Belediyesinin lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilere yönelik 2023-2024 eğitim-öğretim yılı döneminde yapacağı 25 milyon TL'lik öğrenim yardımı sonuçları açıklandı.

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılında lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören öğrencilere yönelik yapacağı öğrenim yardımı sonuçları açıklandı. Buna göre, Denizli Büyükşehir Belediyesi kent merkezi ile tüm ilçelerde eğitim gören, ekonomik durumu iyi olmayan 5 bin lise ve düzeyindeki öğrenciye 10 ay boyunca aylık 500 lira destek verecek. Denizli Büyükşehir Belediyesinin 2023-2024 eğitim-öğretim yılında toplamda vereceği 25 milyon TL’lik öğrenim yardımı sonuçlarına www.denizli.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. Yapılan değerlendirmede evraklarını eksiksiz getirip, beyan ettiği bilgilerle örtüşen öğrencilere 10 ay boyunca (Eylül-Haziran) 500 TL öğrenim yardımı yapılacak.

 

“Eğitimi, birliği, beraberliği ve dayanışmayı çok önemsiyoruz”

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi olarak Denizli’de öğrencilerin eğitimlerini en iyi şekilde sürdürebilmelerini sağlamak için büyük gayret gösterdiklerini dile getirdi. “Biz gençlerimizi seviyoruz” diyen Başkan Zolan, “Yarınlarımızın teminatı öğrencilerimize desteğimizi 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde de sürdürüyoruz. Lise ve dengi okullar düzeyinde eğitim gören 5 bin gencimize yapacağımız öğrenim yardımı sonuçları hayırlı ve uğurlu olsun. Eğitimi, birliği, beraberliği ve dayanışmayı çok önemsiyoruz. Gençlerimizin eğitimli, donanımlı olması ve geleceğimizi aydınlatması için ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Büyükşehir otobüsleri sınav günü ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediye otobüsleri, 13 Haziran 2026 Cumartesi günü Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak merkezi sınava girecek olan öğrencilere ücretsiz olacak.

Denizli’deki 8 kişinin öldüğü otobüsten geriye sadece demir yığını kaldı

Denizli-Aydın Otoyolu Sarayköy ilçesinde sabaha karşı meydana gelen ve 8 kişinin hayatını kaybettiği, 33 kişinin ise yaralandığı yolcu otobüsü kazasında adeta can pazarı yaşanırken, yangın sonrası küle dönen otobüsten geriye sadece demir iskeleti kaldı.

Denizli için kuvvetli sağanak ve gök gürültülü yağış uyarısı

Meteoroloji, Denizli’de 23 Mayıs 2026 tarihinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini duyurdu. Vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kuvvetli rüzgâra karşı dikkatli olmaları istendi.

Köpeğe çarpmamak için manevra yapan otomobil tarlaya uçtu: 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde, yola çıkan köpeğe çarpmamak için yapılan manevra sonrası takla atarak tarlaya savrulan otomobilde bulunan 6 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

Denizli’nin gururu Şirin, Balkan üçüncüsü oldu

Denizlili Milli sporcu Şirin Yolcu, Karadağ’ın Budva kentinde düzenlenen Judo Balkan Şampiyonası’nda bronz madalya kazanarak Balkan Üçüncüsü oldu. Genç sporcu, elde ettiği bu sonuçla teknik gelişimini ve form grafiğini bir üst seviyeye taşıdı.

Uzmalar tuz kullanımı dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu

Acıpayam Sağlıklı Hayat Merkezi’nde görevli Diyetisyen Efsun Özdemir Arık 11-17 Mayıs Dünya Tuza Dikkat Haftası kapsamında açıklama yaptı.

TÜM HABERLER