© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ramazan etkinliklerinde ünlü isimleri ağırlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayının kentte dolu dolu yaşanması için hazırladığı birbirinden güzel programlar tüm hızıyla devam ederken, sevilen yazar, düşünür Senai Demirci dün akşam Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndeDenizlililerle buluştu. Demirci başta İslamiyet ve Ramazan-ı Şerif’in güzelliklerin bahsettiği menkıbe ve öykü ve şiirleriyle programa katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Eski ramazanları aratmayan ateşbaz, kukla, pandomim, meddah gibi gösteriler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde dolu dizgin devam ederken, bu akşam (8 Nisan Cuma) saat 21.30’da usta sanatçılar Nevra Serezli ile Gökhan Mete'nin başrolde yer aldığı  “Ağaçlar Ayakta Ölür” adlı tiyatro oyunu sahnelenecek.

 

Ücretsiz etkinliklere tüm Denizli davetli

 

Her gün 7’den 70’e herkese hitap eden farklı etkinliklerin ücretsiz olarak yer aldığıBüyükşehir Belediyesinin ramazan ayı programlarına tüm Denizlililerin davetli olduğu belirtilirken, etkinliklerin detayına https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

Sondaj yapılırken doğalgaz hattı patladı

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde sondaj çalışması esnasında doğalgaz ana boru hattında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından gökyüzünde yükselen yoğun beyaz dumanlar ve etrafa yayılan gaz kokusunun müdahaleler sürüyor.

Motosiklet tutkunu genç kız kazada hayatını kaybetti

Motosiklet tutkunu genç sürücü geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Üzümde fiyat belirsizliği hem üreticiyi hem de çalışanları tedirgin ediyor

Türkiye'nin Çekirdeksiz Sultaniye üzümüyle öne çıkan Buldan Ovası'ndaki üzüm üreticileri, TMO ve TARİŞ'in kuru üzüm alım fiyatlarını hâlâ açıklamamasından dolayı tedirgin.

Neşet Ertaş türküleri Laodikya’da hayat buldu

Laodikya Batı Tiyatrosu’nda sahnelenen "Neşet Ertaş Türküleri Senfonik" konseri, binlerce sanatseveri tarihi atmosferde buluşturdu.

Tavas'ta 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali için geri sayım başladı

Tavas Belediye Başkanı Kadir Tatık, bu yıl 14-17 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek 7. Zeybek Kültür ve Sanat Festivali'nin programını açıkladı. Başkan Tatık, festivalin Tavas'ın tanıtımı açısından büyük önem taşıdığını vurgulayarak, zeybek kültürünü Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanına duyurmayı hedeflediklerini belirterek, "Tavas'ı tüm dünyayı duyurmak, tanıtmak istiyoruz" dedi.

Cevizin başkenti artık Denizli

Denizli’de 8 yıl önce hayata geçirilen "Ceviz Üretim Alanlarını Geliştirme" projesi" hedefine ulaştı. Denizli ilk kez hem ceviz ağacı varlığında hem de yıllık ceviz üretiminde lider konuma yükseldi.

TÜM HABERLER