© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir, ramazan gecelerine renk katıyor

Denizli Büyükşehir Belediyesinin vatandaşların ramazanayını dolu dolu yaşaması için hazırladığı özel programlar devam ediyor. Saat 20.30’dan itibaren eski ramazanları aratmayan etkinliklerin sunulduğu Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ndesevilen sanatçı Ahmet Yenilmez’in II. Abdülhamit Han adlı tiyatro oyunu sahne aldı. Programa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serhat Akbulut, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Usta sanatçı Ahmet Yenilmez’inkaleme aldığı Sultan 2. Abdülhamid Han’ın şehzadelik günlerinden başlayıp son günlerine kadar olan dönemini baba-kız ilişkisi üzerinden anlatan oyun büyük beğeni topladı. Zaman zaman duygusal anların yaşandığı eser izleyicilerden büyük alkış topladı. Gecenin sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Akbulut, sanatçı Yenilmez’e üzerinde Denizli hırızu bulunan kaide verdi.

 

Bu hafta neler var?

 

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 7’den 70’e herkese hitap eden ramazan etkinlikleri doludizgin devam ederken bu hafta da birbirinden güzel programlar saat 20.30’dan itibaren vatandaşların karşısına çıkacak. Tüm Denizlililerin davetli olduğu etkinliklerin detayına  https://www2.denizli.bel.tr/userfiles/image/site/Ramazan-Etkinlik-Programi-2022.pdf adresinden ulaşılabiliyor.

 

11 Nisan Pazartesi 21.30 – Mahşeri Cümbüş (Tiyatro)

 

12 Nisan Salı 21.30 – Necip Fazıl – Bir Adam Yaratmak (Tiyatro)

 

13 Nisan Çarşamba 21.30 – Nihal Salda (Türk Halk Müziği Konseri)

 

14 Nisan Perşembe 21.30 – Yeşilçam Şarkıları (Türk Sanat Müziği Konseri)

 

15 Nisan Cuma 21.30 – Fatih Erkoç (Konser)

 

16 Nisan Cumartesi 21.30 – Ahmet Özhan (Tasavvuf Musikisi)

 

17 Nisan Pazar 21.30 – İbrahim Sadri (Şiir Dinletisi)

 

 

İlginizi Çekebilir

Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.

Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti

Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.

Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi

Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.

Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.

TÜM HABERLER