© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir ramazan programları başladı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin ramazanın ayında her güne özel düzenleyeceği etkinlikleri ilki olan “Destan Gülistan” adlı tasavvuf, Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konseri yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan program büyük beğeni toplarken, konserden tiyatroya, söyleşilerden şiir dinletisine kadar her güne özel düzenlenecek etkinlikler dolu dizgin devam edecek. Tüm programların ücretsiz olduğu ifade edilirken, ramazan boyunca gerçekleşecek etkinlikler Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde saat 21.30’da başlayacak. Kongre merkezinin fuaye alanında ise saat 20.30’dan itibaren pandomimden meddaha, ateşbaz gösterilerinden orta oyununa kadar çok çeşitli etkinlikler yapılacak

 

Haftanın programları

 

4 Nisan Pazartesi: Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuar sanatçısı Sadi Cesuroğlu’nun sahne alacağı Türk Halk Müziği konseri.

 

5 Nisan Salı: Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun sahneleyeceği “Kuaförde Bir Gün” adlı oyun.

 

6 Nisan Çarşamba: Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Kent Orkestrası’nın vereceği Yunus Emre İlahileri konseri.

 

7 Nisan Perşembe: Senai Demirci söyleşi

 

8 Nisan Cuma: Tiyatro Kare’nin sahneleyeceği “Ağaçlar Ayakta Ölür” adlı tiyatro.

 

Başkan Zolan’dan etkinliklere davet

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ramazanın ayının Denizli’de dolu dolu yaşanması için birbirinden güzel programlar hazırladıklarını belirterek, tüm vatandaşları etkinliklerin yapılacağı Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ne davet etti. Vatandaşların ramazan ayını tebrik eden Başkan Zolan, “Çok şükür ramazan ayımızın manevi atmosferini hep birlikte yaşamaya başladık. Mahalle iftarlarımız ve teravih namazından sonra bu güzellikleri hep beraber yaşamak isteyen tüm hemşehrilerimi programlara bekliyorum” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Denizli’nin gururu Toprak, 7 yaşında dünya üçüncüsü oldu

Denizli’nin 7 yaşındaki minik yeteneği Toprak Çınar Çon, İstanbul’da yapılan Dünya Dans Sporları (WDSF) Karayip Dansları Dünya Şampiyonasında 3. oldu.

Ünlü markalar uygun fiyatlarla Denizlilerle buluşuyor

Denizli'de haftanın 4 günü açık olan Cinkaya Alışveriş Merkezi dünyaca ünlü markaların üretim fazlası ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor. Uygun fiyatları ve geniş ürün yelpazesiyle dikkat çeken alışveriş merkezi her yaştan vatandaşın uğrak noktası haline geliyor.

Denizli'de 5.6 büyüklüğünde deprem senaryosu tatbikatı

Denizli’de gerçekleştirilecek yerel düzey masabaşı ve saha tatbikatında 5.6 büyüklüğündeki deprem senaryosu canlandırıldı. 5 ilçede yıkımın yaşandığı senaryoda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarıldı.

Yoldan çıkan otomobil ters döndü; 1 yaralı

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde seyir halindeyken hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak yan yatan otomobil hurdaya döndü. Araç içinde sıkışan sürücü, itfaiye ekiplerince kurtarılarak en yakın hastaneye sevk edildi.

Denizli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı

Denizli'de günlerdir devam eden sağanak yağışın ardından yüksek kesimlerde kar yağışı başladı.

Denizli Kitap Fuarı ziyaretçi akınına uğruyor

Denizli’de sekizinci kez düzenlenen Denizli Kitap Fuarı, 7 Aralık Pazar günü sona erecek. Kentin en önemli kültürel etkinliklerinden biri haline gelen ve on binlerce ziyaretçiyi ağırlayan fuar, son haftasında da ünlü yazarlar, söyleşiler ve özel etkinliklerle kitapseverleri buluşturacak.

TÜM HABERLER