Büyükşehir Şehir Tiyatrosu 30 yaşında
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu kuruluşunun 30. yılına özel yepyeni bir oyunla tiyatro severlerle buluştu. Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği, şehir tiyatrosu sanatçılarının rol aldığı “Aşk ve Gurur” adlı oyunu Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan da izledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu 30. yaşına yepyeni bir oyunla “Merhaba” dedi. Usta oyuncu Pervin Ünalp’in yazıp yönettiği Aşk ve Gurur adlı eser, Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Fatma Yıldız Salonu’nda tiyatro severler ile buluştu. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan’ın da izlediği oyun ikinci kez görücüye çıktı. Bir konakta yaşanan aşkları ve yanlış anlamalardan doğan karışıklıkların yol açtığı komik durumları anlatan oyun büyük beğeni toplarken, oyuncular performanslarıyla uzun süre alkışlandı.
Sanata ve sanatçıya her zaman destek
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, başarılı bir performans sergileyen şehir tiyatrosu oyuncularını tebrik etti. Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceklerini vurgulayan Başkan Osman Zolan, tüm hemşehrilerini Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyunlarını izlemeye davet etti.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.