Büyükşehir sporcuları milli mesaiye başlıyor
ACIPAYAM
Denizli ve Türkiye’yi ulusal ve uluslararası müsabakalarda temsil edenDenizli Büyükşehir BelediyesporJudo Takımı sporcuları Reyhan Oğuz ve Ayşenaz Özdemir, Yunanistan ve Azerbaycan’da düzenlenecek Judo Ümitler ve Gençler Avrupa Kupası müsabakalarında Milli Takım forması giyecek. Bu kapsamda Reyhan Oğuz 26-27 Mart tarihlerinde Yunanistan’ın başkenti Atina’da düzenlenecek Judo Gençler Avrupa Kupası’na katılacak. Ayşenaz Özdemir ise23-24 Mart tarihlerinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü gerçekleşecek Ümitler Avrupa Kupası’nda boy gösterecek. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Milli Takım forması ile mücadele edecek Denizli Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı sporcularına başarılar diledi.
İlginizi Çekebilir
Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı
Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.
Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı
Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.
Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.
Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi
Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.
Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu
Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.
Denizli için kuvvetli yağış uyarısı
Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.