© Haber Acıpayam 2022

Büyükşehir sporcuları sezona hızlı başlıyor

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yağlı Güreş, Yüzme, Judo, Voleybol, Atletizm ve Karate takımlarının yeni sezonda katılacakları ilk müsabakalar belli oldu. Bu kapsamda Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yağlı Güreş Takımı pehlivanları 21-23 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek Kumluca Yağlı Güreşleri'nde ter atacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Yüzme Takımı ise 28 Mayıs 2021'de Marmaris'te yapılacak Açık Su Milli Takım Seçmesi'ne katılacak. Judoda ise haziran ayında süper lig sezonu açılacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor'un olimpiyat hazırlık merkezi sporcuları Reyhan Oğuz ve Nazlı Çoban Temmuz ayında Letonya’nın Riga şehrinde yapılacak olan Judo Ümitler Avrupa Şampiyonası'na katılacak. Yine judoda Mehmet Ali Akıncı ve Ayşe Naz Özdemir Haziran ayında Bosna Hersek’te yapılacak olan Ümitler Balkan Şampiyonası'nda yer alacak.

 

Son Türkiye Şampiyonu Milli Takım Seçmelerine katılacak

 

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü Atletizm Yıldız Erkekler Kros Takımı ise Haziran ayının ilk haftasında Gaziantep’te yapılacak olan Kros Türkiye Şampiyonası finallerine katılacak. Son Türkiye Şampiyonu olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Karate Bayan Takımı da Haziran ayının son haftasında Şanlıurfa’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmesi'nde mücadele edecek. Yeni sezonda bölgesel ligde yarışacak Büyükşehir Belediyespor Voleybol Bayan Takımı ise sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Başkan Zolan: "Bizim çocuklar"

 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yeni sezonda tüm sporculara başarılar dileyerek, spora ve sporcuya olan desteklerinin artarak süreceğini söyledi. "Bizim çocuklar" dediği Denizlili genç sporcuların müsabakalardan başarılarla döneceğine inancının tam olduğunu kaydeden Başkan Zolan, burada esas olanın spor yaparak geleceğe bedenen ve ruhen hazırlanan gençler olduğunu vurguladı. Herkese en az bir dalda spor yapması tavsiyesinde bulunan Başkan Zolan, "Büyükşehir olarak 20 branşta ücretsiz spor kursları veriyoruz. Vatandaşlarımızın spor yapması için her türlü imkanı sunuyoruz. Ve burada keşfettiğimiz yeteneklerimizde ulusal ve uluslararası müsabakalarda şehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor. Bu gurur verici" diye konuştu.

 

İlginizi Çekebilir

Çalıştığı işyerini soydu, patronuna ölüm tehditli not bıraktı

Denizli’de arkadaşlarıyla birlikte çalıştığı işyerinden 250 bin TL’lik inşaat malzemesi çalan şahıs, beyaz kağıt üzerine ‘Adresi Biliyon’ notuyla birlikte kırık kalem ve kağıda saplanmış kalem bırakarak patronunu ölümle tehdit etti. JASAT’ın titiz operasyonuyla yakalanan şüpheliler zararı karşılayarak serbest bırakıldı.

Bahar aylarında yaşanılan soğuklardan etkilenen meyveler etiketlere yansıdı

Denizli’de geçtiğimiz günlerde bahar aylarında soğuklardan etkilenen meyve ağaçlarındaki verimin düşmesi ile fiyatlar yüksek seyrediyor. Pazara giden vatandaşlar, karşılaştıkları fiyatlar karşısında şikayet etti.

Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni hastane yapılacak

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, Denizli Devlet Hastanesinin yerine yeni bir hastane yapılacağının müjdesini verdi.

Marmaris açıklarındaki deprem Denizli'de hissedildi

Muğla’nın Marmaris ilçesi açıklarında meydana gelen 5.8 şiddetindeki deprem, Denizli ve ilçelerinde de kısa süreli paniğe neden oldu.

Cumhuriyetin ilk eğitim yuvalarından birisinin kül olması üzüntüye neden oldu

Denizli'de Cumhuriyet döneminin ilk eğitim kurumlarından biri olan ve bir zamanlar yatılı okul olarak çocuk sesleriyle şenlenen tarihi Ortaköy İlkokulu, önceki gün çıkan yangın sonucu kül oldu. Yangından 1 yıl öncesine ait ortaya çıkan görüntüler, ihmaller zincirini bir daha gözler önüne serdi.

Denizli için kuvvetli yağış uyarısı

Denizli, Afyonkarahisar ve Uşak çevrelerinde yarın beklenen yerel kuvvetli yağışların neden olabileceği olumsuzluklara karşı Meteoroloji Müdürlüğü, ani sel, su baskını, yıldırım ve yerel dolu yağışına karşı uyardı.

TÜM HABERLER