Büyükşehir Tiyatrosu perdelerini açıyor
ACIPAYAMDenizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, normalleşme süreci ile birlikte kentin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya kaldığı yerden devam edecek. Genç yetenekleri tiyatro sahnesine kazandırmanın yanı sıra kadrosunu her geçen gün daha da güçlendiren Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 6 Temmuz 2021 Salı saat 21.00’de "Kahvede Şenlik Var", 7 Temmuz 2021 Çarşamba saat 21.00’de ise "Kamyon" adlı tiyatro oyunlarını Kınıklı Mahallesi’nde yer alan Amfi Tiyatro’da Denizlililerle buluşturacak. Kınıklı Mahallesi’nde yer alan Amfi Tiyatro’da seyircilerin maske ile oyunu izlemeleri sağlanacak. Sosyal mesafe kuralına uygun bir oturma düzeninin bulunacağı Amfi Tiyatro’da tüm tedbirler harfiyen yerine getirilecek.
Başkan Osman Zolan’dan davet
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, normalleşme süreci ile birlikte yeniden sahnelere dönüş yapacak Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, 6 Temmuz 2021 Salı günü "Kahvede Şenlik Var" 7 Temmuz 2021 Çarşamba günü "Kamyon" adlı tiyatro oyunlarını izlemeye tüm Denizlilileri davet ederek, "Tiyatroyu çok özledik. İnşallah gerekli tedbirler doğrultusunda oyunları sergilenmeye başlayacak. Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun birbirinden değerli oyunlarını izlemeye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruz " diye konuştu.
İlginizi Çekebilir
Denizli'de toplu ulaşım 23 Nisan’da ücretsiz olacak
Denizli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunun tüm şehirde doyasıya yaşanması amacıyla belediye otobüslerini vatandaşların hizmetine ücretsiz olarak sunacak.
Denizli’de iş kazasında üzerine forklift devrilen genç hayatını kaybetti
Denizli'nin Honaz ilçesinde mermer fabrikasında üzerine forklift devrilen 28 yaşındaki işçi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Denizli’de düzenlenen sahte bal operasyonunda 4 tonun üzerinde ürün ele geçirildi
Denizli’nin Pamukkale ilçesinde bir işletmede sahte ve etiketsiz bal üretimi yapıldığı ihbarı üzerine yapılan denetimde toplam 4 bin 238 kilogram bala el konulurken, işletme hakkında yasal işlem başlatıldı.
Pazarda etiketsiz ve ambalajsız ekmek satan esnaf hakkında işlem yapıldı
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne yapılan ihbar üzerine denetim gerçekleştiren ekipler pazar yerinde etiketsiz ve ambalajsız ekmeklere el koydu. Yapılan açıklamada, halk sağlığını korumaya yönelik denetimlerin aralıksız devam edeceği vurgulandı.
Denizli'de 500 yataklı Acil Durum Hastanesi hizmete girdi
Denizli’de yapımı tamamlanan Acil Durum Hastanesi hizmet vermeye başladı. 47 bin metrekarelik alanda 3 katlı 7 bloktan oluşan hastanede açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, mevcutta 3 poliklinik ile hizmet verdiklerini yaklaşık 4 ay içerisinde Denizli Devlet Hastanesinin tüm birimleriyle taşınmasının planlandığını açıkladı.
Denizli Güney’de 4.0 büyüklüğünde deprem
Denizli’nin Güney ilçesinde 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Denizli kent merkezinin yanı sıra Buldan, Sarayköy ilçeleri ile Uşak ve Aydın’da da hissedildi.